Kates viktiga val – vill inte hamna i samma sits som Diana

Utländskt

Vi känner alla till historien.
Den unga Diana fick sin prins Charles – men äktenskapet blev en mardröm.
Kate tänker inte gå i samma fälla och nu avslöjas hennes smarta knep.

[/caption]

Hon var ung, endast 19 år och prins Charles, 72, var förälskad i en gift kvinna. Lösningen var att få prinsen att välja Diana. Hon blev kär och drottning Elizabeth, 94, nöjd. Men snart skulle deras olycka komma. Prinsens längtan efter någon annan samtidigt som Dianas popularitet sköt i höjden var förödande för äktenskapet.

[/caption]

Man såg det kanske inte komma först. Utåt sett var de lyckliga. Men med tiden la Diana sitt fokus på att finnas till hands för folket. Prins Charles roll förändrades helt plötsligt. Han som varit den stora attraktionen hamnade nu helt i skymundan.

LÄS MER: Kungens oväntade relation med prins Daniels pappa

Prins Charles och prinsessan Dianas äktenskap var infekterat från första början.

Enligt hovexperterna hade en avundsjuk Charles svårt att hantera hustruns tillvaro i strålkastarljuset. Kate har valt en annan väg bland annat för att hon sett hur svärmodern behandlats.

Penny Junor, 71, som skrivit flera böcker om det brittiska kungahuset, förklarar i en intervju med Sunday Times att hertiginnan Kate inte vill hamna i samma sits som Diana.

– Charles var prinsen av Wales och inte van att stå i skuggan. Det orsakade stora problem. Kate är väldigt noga med att inte överträffa prins William, 38, säger författaren till tidningen.

LÄS MER: Prinsessan Dianas historiska tv-intervju får nytt liv

Prinsessan Diana och prins Charles med prins William 1983.
Nu har inte prins William och Kate, 39, något liknande problem vad det gäller kärleken. De är verkligen det perfekta paret och utstrålar en äkta harmoni. Kate har dock valt att stå bakom och stötta sin make även om hon själv är ett dragplåster.

– Kate är en arbetande kvinna som gör ett jobb. Hon lämnade inte mänskligheten när hon anslöt till planeten Windsor, påtalar Penny till Sunday Times.

LÄS MER: Daniels fina kärleksförklaring till älskade Victoria

Prins William och hans Kate lever, till skillnad från hans föräldrar, i ett lyckligt äktenskap.

Hon är verkligen en trebarnsmamma som trivs där hon är i livet.

– Hon är på sin topp – hon är självsäker, hon är kompetent och du får intrycket av att hon inte väntar på att kamerorna ska dyka upp, att allt är ett PR-trick, avslutar Penny.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines tystnad efter Sofias glada besked
LÄS MER: Kronprinsessan Marys nya spännande uppdrag
LÄS MER: Mysteriet med Mette-Marits nya skygga liv

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt