Kronprinsessan Victoria mystiskt försvunnen på Solliden

Znyheter

En oroande tendens.

Kronprinsessan Victoria är mystiskt försvunnen.

Hovet vill inte kommentera.

[/caption]

Det var en glädjens kväll för de kungliga på Sollidens slott på Öland. Solen sken och humöret var på topp för alla inblandade.

[/caption]

Det strålade om kung Carl Gustaf, 75, när han tog täten och ledde sin familj till konserten med Lena Philipsson, 55, i samband med Solliden Sessions.

LÄS MER: Efter krisen: Madeleines fina återförening med Chris

Kungafamiljen anländer för att se Lena Philipsson uppträda på Solliden.

Kvällens stora nyhet var att Chris O’Neill, 47, återigen syntes till i Sverige – det är ju närmare två år sedan som amerikanen var i sin hustrus hemland. Att prinsessan Madeleine, 39, var glad att ha sin stilige och framgångsrike make på plats gick inte att ta miste på.

Kungafamiljen njöt av Lena Philipssons konsert och efteråt fick hon blommor av kungaparet och den alltid lika stilige prins Daniel, 47, som var sportigt klädd i en tunn dunjacka som ju är så populära bland ungdomarna i år.

LÄS MER: Kungens fruktansvärda stund – mitt under semestern

Men någon saknas. Var är kronprinsessan Victoria?
Men det var ändå något som skavde. Kronprinsessan Victoria, 43, var inte på plats.

Det är inte likt henne – Victoria är ett stort fan av Lena Philipsson och missar ogärna chansen att sjunga med i både ”Dansar i neon” och ”Kärleken är evig”.

Den vackra kungligheten är ju en gladlynt person som inte tvekar att släppa loss till lite svängig musik när tillfälle därtill ges.

LÄS MER: Sanningen om Meghan Markle – illa omtyckt direkt

Prins Daniel var på plats, likaså prinsessan Estelle och kungaparet.

Därför är det desto mer mysteriöst att kronprinsessan inte var på plats – speciellt med tanke på att prinsessan Estelle, 9, var där. Den unga kungligheten är just nu inne i en tämligen ”mammig” period som flickor i hennes ålder plägar vara varför Victoria måste ha haft en synnerligen god anledning till att utebli.

Dessutom står ju kronprinsessan Victoria väldigt nära sin älskade lillasyster, prinsessan Madeleine som var där vilket gör frånvaron nästintill obegriplig.

LÄS MER: Grevinnan Alexandra talar ut om sin skönhetsoperation

Även prinsessan Madeleine och maken Chris samt dottern Leonore ville njuta av Lena Ph:s svängiga toner.

Och det faktum att hovets vanligtvis så kommunikativa och serviceinriktade informationschef Margareta Thorgren, 57, lägger locket på bidrar lätt till att otäcka spekulationer kan komma i svang.

– Privat semester därför inget hovet kommenterar, skriver Margareta Thorgren kortfattat och nästintill lite överraskande bryskt i ett sms till Aftonbladet.

LÄS MER: TV4-stjärnans grönskande möte med kungaparet på Solliden

Kronprinsessan Victoria lyste dock med sin frånvaro och vi får hoppas att allt står väl till med vår så omtyckta kunglighet.

Vi får sannerligen hoppas att det inte är något allvarligt som inträffat med kronprinsessan Victoria. Det är ju bara ett par dagar kvar till dess att hon fyller år och då räknar vi med att få ta del av hennes smittsamma glädje och starka närvaro som bidrar till att stärka vår monarki på ett så härligt sätt.

LÄS MER: Allt om Victoria och Daniels nya lyxiga skärgårdsdröm
LÄS MER: Chockerande detaljerna om prinsessan Dianas död
LÄS MER: Glädjeavslöjandet om Estelle och lille Oscar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter