Kungavännen som är Carolina Gynnings nya kärlek

Kändisar

Störtförälskad på nytt.
Nu visar Carolina Gynning upp sin nya pojkvän.
Miljonärssonen och kungavännen Viktor Philipson eskorterade skånskan till Unicef-galan.

[/caption]

Ända sedan hon blev dumpad av Alexander Lydecker, 38, i början av förra året så har Carolina Gynning, 40, varit lite vilsen. Paret hade varit tillsammans i åtta år och de har två döttrar ihop.

[/caption]

Konstnären har själv berättat vid ett flertal tillfällen om hur jobbigt hon tycker det är att vara ensamstående mamma.

Skånskan, som slog igenom när hon medverkade i ”Big Brother, har beskrivit hur trist hon tycker det är att vara singel och hennes jul- och nyårsfirande var riktigt tungt. Nyårsafton tillbringade hon i sin nya lägenhet på Ibiza och hon beskrev upplevelsen att fira nyår själv som ett ”helvete”.

Carolina Gynning är störtförälskad i miljonärssonen och kungavännen Viktor Philipson.

Men under hösten började det hända något med Gynning, nu började hon bli redo för en ny kärlek. Det började med att hon dejtade tidigare supermodellen Mathias Bergh, 32, men de hann knappt börja ses förrän Gynning dumpade honom – hon beskrev det själv som att hon inte var redo för någon ny kärlek ännu.

LÄS MER: Madeleines undanflykt för att inte komma på kungens födelsedag

Någon månad sedan var det Pierre Leander, 45, som fångade Gynnings intresse. Hon tillbringade en het spa-helg med Modell-Pierre, som är omtalad för sin faiblesse för kända kvinnor, på ett hotell i Västerås – men även Lena Ph-exet kastades åt sidan efter ett kort tag.
– Han vara bara som en blöt handduk för henne, berättar en insatt källa.

Nu verkar det dock som att det är tredje killen gillt för Gynning. Det var sajten Stoppa Pressarna som för en tid sedan avslöjade att hon är störtförälskad i miljonärssonen och kungavännen Viktor Philipson, 33. Han är barn till kungens kompis Aje Philipson och hans ex-fru Gisela Schön.

I sin podcast ”Gynning och Berg finner sig själva” har Carolina Gynning vid flera tillfällen talat lyriskt om hur kär hon är.

LÄS MER: Laila Bagge svårt misshandlad av pojkvännen

– Det är väldigt, väldigt nytt. Men jag är så jävla kär! Jag är så jävla kär så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder. Och han sa till och med ”alltså vi kan inte sitta här och hångla nu för det är kanske lite too much liksom”, sa Carolina Gynning, rapporterar Expressen.

Tjusiga Carolina Gynning med sin nya pojkvän på Unicef-galan.Och efter det heta kärleksavslöjandet så tyckte nog skånskan att det inte var någon idé att gömma undan Viktor Philipson längre. Paret anlände tillsammans till den direktsända Unicef-galan ”Världens viktigaste kväll – och roligaste kväll”.

LÄS MER: Bathina Philipson flyr från maken Aje – skaffar eget boende

Och både Viktor och Carolina såg verkligen nyförälskade ut när de lät sig fotograferas på röda mattan.
– Jag känner mig wild and crazy. Det här är den här kärleken som händer i mitt liv just nu. Det var länge sedan jag träffade någon som… Det är som en film hela tiden, sa Carolina lyriskt.

LÄS MER: Känd författare i fräck attack mot kungen
LÄS MER: Molly Sandéns chockavslöjande om Dannys läggning
LÄS MER: H&M-miljardären störtförälskad i Thorsten Flincks dotter

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter