Madeleine står inte ut i Florida – nu reser hon hem

Kungafamiljen

Prinsessan har bestämt sig.
Hon trotsar coronan då saknaden efter familjen blev för stor.

[/caption]

Ensamheten har tärt rejält på prinsessan Madeleine, 38. Det har hon även uttryckt till flera nära väninnor som givetvis känt empati och oro.

[/caption]

Året började så bra. Lyckan var total när de fick flytta in i den spatiösa villan i Florida. Barnen trivdes på förskolan och Madeleine hittade nya vänner i närheten.

LÄS MER: Prinsessan Estelles annorlunda sommar med familjen

Prinsessan Madeleine längtar hem och planerar nu ta sig till Sverige under sommaren.

Det var allt från bokklubbar till långa luncher på den privata beachklubben. Prinsessan har alltid varit social och utåtriktad. Men när coronapandemin bröt ut stängdes alla dörrar. Prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 5, och prinsessan Adrienne, 2, har inte kunnat gå i förskola under våren utan varit hemma hela tiden. Tre små barn som behöver aktivera.

LÄS MER: Kungakusinen flyttar hem till drottning Silvia

Prinsessan Madeleine, som är en mycket social person, har som de allra flesta tvingats stanna hemma under coronakrisen.
De härliga luncherna och den sociala kontakten med de lokalt nyfunna vännerna har uteblivit. Det har gjort att längtan efter familjen i Sverige blivit ännu mera påtaglig. Sen kom sommaren som hon alltid tillbringat på sitt älskade Solliden. Det blev droppen som gjorde att bägaren rann över. Nu åker Madeleine hem.

LÄS MER: Madeleines oväntade succé med modedrottningen

Nu planerar Madeleine att hon och barnen ska åka till Sollidens slott för att få uppleva den svenska sommaren.

Givetvis kommer restriktionerna och distansering till föräldrarna hållas. Men vad gör det. Hon landar till ett Sverige som är öppet. Här kan hon umgås med sina väninnor. Hon kan äntligen få träffa sin gudson, Alexis Thott, som är bästisen Louise ”Lussan” Thotts, 38, son.

LÄS MER: Underbara bilderna på prins William med barnen

Så här svenskt och härligt firade Madeleine svenska nationaldagen i USA med barnen prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore.

Prinsessan Leonore får i sin tur leka med sin allra bästa vän, prinsessan Estelle, 8. De finns även en hel del födelsedagar att ta igen. Kusinerna Estelle och Leonore har fyllt år med bara tre dagars mellanrum.

Dessutom ska givetvis pappa kung Carl Gustaf, 74, firas med en härlig jordgubbstårta. Vilken underbar sommar de kommer att få till slut.

LÄS MER: Kronprinsessan Mary tillbaka efter isoleringen
LÄS MER: Kungen och Silvias härliga glädjebesked mitt i krisen
LÄS MER: Victoria och Daniels härliga midsommar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen