Madeleines glädjetårar på Silvias kalas

Kungafamiljen

Madeleines kärlekshyllning till mamma.
Drottning Silvia var rörd när hennes dotter talade direkt ur hjärtat.
Och prinsessan var tvungen att sluta för att hon inte skulle bryta ihop.

[/caption]

Över 550 personer hade samlats på Oscarsteatern i Stockholm för att påbörja hyllningarna av Silvia. Samtlig personal i hovet var bjudna till födelsedagsseminariet och mängder av vänner och bekanta till kungaparet var på plats. LÄS MER: Prinsessan Sofias gravidchock på Nobelfesten För Silvia var det en lycklig stund att äntligen få ha hela sin familj samlad. Prinsessan Madeleine, 36, hade med maken Chris O’Neill, 44. flugit in från Florida och det gick inte att ta miste på Silvias glädje när familjen ställde upp för fotografering i foajen till teatern.
Hela kungafamilen gratulerade drottning SIlvia när hon fyllde 75 år.

Under seminariet fick alla drottningens olika stiftelser presentera sig från scenen inne på teatern som var fullsatt. Mot slutet av seminariet kom den stora överraskningen från kungabarnen. De hyllade sin mamma med personliga ord från scenen inför födelsedagsbarnet och alla gästerna på plats. Victoria, 44, började i kraft av sin ålder att berätta för Silvia hur mycket hon betyder för kronprinsessan: LÄS MER: Madeleines och Chris djupa kris i äktenskapet – Kära mamma! Vi människor ges alla en begränsad tid på vår planet, men en del har en kapacitet utöver det vanliga och en sådan är du! Du inspirerar så många och jag är så stolt att du är min mamma. Jag älskar dig!, sa Victoria rapporterar Svensk Damtidning.
En strålande glad drottning blev rörd över Madeleines varma ord på scenen.
Hela kungafamiljen hade samlats uppe på scen när kungabarnens spontana kärlekshyllning tog vid. Efter Victoria var det lillebror Carl Philips, 39, tur: – Kära mamma! För mig kan mod visas på olika sätt. Du har banat ny väg och brutit mot normer och du har vågat tala öppet om saker som andra tycker är jobbiga. Kära mamma, du är en av de mest empatiska människor jag känner och jag är så stolt så över dig!, sa prinsen. LÄS MER: Den fantastiska historien om drottning Silvias unika smycken Sedan var det dags för drottningens yngsta barn. Prinssessan Madeleine var klart rörd. – Modig är du mamma, och jag minns när jag var liten och du kom hem och berättade om alla människor och alla eldsjälar som du träffade på dina resor. Och jag minns att jag kände att jag vill också hjälpa till. Nu är jag så stolt att jag får följa i dina fotspår. Mamma jag älskar dig! Och nu slutar för jag annars kommer jag att börja gråta!, sa Madeleine och en rörd drottning Silvia fick en perfekt inledning på sitt 75-årsfirande. LÄS MER: Meghans nya och stenhårda krav på prins Harry LÄS MER: Mette-Marits mörka jul med sjukdomen LÄS MER: Silvia rasande: Tar Madeleines parti i den infekterade striden

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen