Märtha Louises kris efter ex-makens självmord

Znyheter

Det har varit ett riktigt mörkt år för prinsessan Märtha Louise.
Hon har tampats med demoner samtidigt som hennes döttrar lyft fram problematiken.

[/caption]

Märtha Louise, 49, är givetvis mycket tagen av situationen. Det berättar hon i podden ”Så in i själen” som Agneta Sjödin, 53, driver. Samtidigt betonar prinsessan hur stolt hon är över sina döttrar.

[/caption]

Det var på juldagen 2019 som exmaken Ari Behn valde att ta sitt liv. En händelse som skakade hela Norges befolkning.

– Det har blivit jättenormalt hemma hos oss att ha det som man har det. Vissa dagar är bara hemska och vissa är jättebra. Och om man inte klarar av en dag, utan att man bara gråter eller inte har det bra, så är det okej, säger Märtha Louise i podcasten.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias hemliga sportlovsplaner

Prinsessan Märtha Louises väljer nu att blotta sina innersta känslor.

Hennes dotter Maud, 17, har dessutom engagerat sig i arbetet mot psykisk ohälsa. Maud har uppmärksammats och fått mottagit en hel del utmärkelse på grund av detta.

– Jag är jättestolt över henne. Hon har sett hur svårt det är att ha psykisk ohälsa. Det är många som har det, jag var till exempel deprimerad i somras efter det här.

LÄS MER: Kris i spanska kungahuset– Juan Carlos är döende

Ari Behn var under 14 år gift med prinsessan Märtha Louise. Ex-maken valde att ta sitt liv vilket chockade hela den norska kungafamiljen.
– Det känns som ett svart hål som man bara gå ner i, man förstår inte hur något annat kan existera än just det svarta hålet. Då klarar man inte av att hålla kontakten med andra, man har inte någon ork till att gör någonting av det normala som man brukar göra, säger Märtha Louise.

LÄS MER: Så räddade kungen Silvia efter otäcka olyckan

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är lyckliga tillsammans.

I podden vill Märtha Louise även lyfta fram sin pojkvän, shamanen Durek Verrett, 46, som betytt så mycket för henne under denna svåra tid. Hon väljer slutligen att höja kärleken.

– För mig är det inte viktigt att han kommer från ett fint hus och från den ”rätta familjen”. Men det är viktigt att hjärtat är nära samt acceptansen för vem jag är, säger Märtha Louise i podden.

LÄS MER: Chocken: Chris O’Neill blottar sig i nya appen
LÄS MER: Drottning Margrethe i panik – sommarslottet brinner
LÄS MER: Kronprinsessans agerande väcker frågor

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter