Meghan Markles hemliga plan efter USA-flytten

Kungafamiljen

Från Buckingham Palace till Vita huset.
Meghan Markle har siktet inställt på att bli president.
Den skandaliserade hertiginnan vill in i politiken.

[/caption]

Det låter kanske helt galet men det är faktiskt Meghan Markle, 38, som har sagt det själv flera gånger – hennes dröm ända sedan barndomen har varit att bli amerikansk president.

[/caption]

Och vem vet, hon är ju omvittnat ambitiös och gjorde sig bland annat känd för att gå upp vid 04.30 på mornarna och börja köra med sin hovpersonal så länge hon tillhörde det brittiska kungahuset.

LÄS MER: Prinsessan Estelles härliga karaktär avslöjad

Nu avslöjas det att Meghan Markle har hemliga planer.

Numera tillhör hon inte längre det brittiska kungahuset och nu står det Meghan Markle fritt att ge sig in i politiken. Och åsikter verkar hon ju ha.

En stor anledning till att prinsparet numera bor i Kanada och inte i USA är det faktum att Donald Trump, 73, är president där – Meghan har sagt att hon inte vill bo i sitt hemland så länge den kontroversielle fastighetskungen är president.

Nåja, vi får se till hösten om Meghan ändrar sig om Donald Trump blir återvald som president – vilket det mesta faktiskt tyder på.
– Hon har starka politiska åsikter och kommer utnyttja den nya större friheten hon fått att uttrycka dem offentligt, säger kunglig källa till tidningen Daily Mail, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Nya trenden – kungligheterna som deltidsarbetar

Meghan Markle vill ta sig från det engelska kungahuset och in i Vita huset.
Den brittiska kungafamiljen, är i likhet med den svenska, mycket mån om att hålla sig opolitiska. Man får till nöds ha synpunkter på klimat, jämställdhet och humanitära frågor men där går gränsen. De kungliga måste hålla tyst med sina åsikter om saker som Brexit, försvarsbudgeten eller vem som ska vara partiledare för Labour eller Tories.

För Meghan Markle har den politiska munkavlen varit irriterande men nu står det henne fritt att uttrycka vad hon tänker.
– Hertiginnan ska varit frustrerad över att hon tvingades hålla sig borta från politiken efter att hon förlovade sig med Harry, säger en kunglig källa till Daily Mail, och tillägger att Meghan till och men kan tänka sig att blanda sig i det amerikanska presidentvalet på något sätt.

LÄS MER: Ny skilsmässa chockar svenska kungafamiljen

Frågan är vad prins Harry tycker om hustruns ambitiösa mål.

Vänner till Meghan har sagt att hon talat om att hon en dag vill bli president.

LÄS MER: Shamanen om kärlekssagan med Märtha Louise: ”Jag grät!”
LÄS MER: Prinsessan Sofia vänder blad och ser nya möjligheter
LÄS MER: Drottning Silvias härliga comeback på slottet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen