Meghans och Harrys kris med baby Archie

Znyheter

Vad är det som händer?
Lille Baby Archie är inte ens sex månader gammal och redan nu är han inne på sin tredje barnflicka.
Meghan och prins Harry verkar göra något fel.

[/caption]

Archie Harrison Mountbatten-Windsor föddes den 6 maj i år. Den lille kungligheten är inte ens ett halvår men redan har han blivit exponerad för tre olika barnflickor. Meghan, 38, och Harry, 34, verkar ha förtvivlat svårt att behålla sin personal.

[/caption]

Redan innan Baby Archie kom till världen så hade hertiginnan ett rykte om sig att vara svår och extremt krävande mot tjänstefolket.

Det är flera personer som har slutat i Meghans stab och nu ter det sig som nästintill omöjligt att hitta en barnflicka som duger åt Baby Archie. Den första barnflickan ska Meghan och Harry ha upplevt som ” oprofessionell” och den andra barnflickan kunde bara jobba kvällstid.

LÄS MER: Hon blir Victorias närmaste medarbetare

Vi får hoppas att det blir tredje gången gillt. Den nya barnflickan är prinsparet, än så länge, nöjda med. Hon har stor erfarenhet i rollen och Baby Archie uppges vara stormförtjust.
– Hon är bra med lille Archie och avgudar honom. Meghan är väldigt ”hands-on” som mamma men den nya barnflickan är sänd från gudarna. Hon är extremt professionell, har flera år som barnskötare i ryggsäcken, och passar familjen väldigt bra, berättar en källa till The Sun, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Mette-Marits lungsjukdom allt värre

Ett problem med de tidigare barnflickorna kan vara Meghans stora behov av att styra allt.
– Meghan gillar att ha kontroll över allt, hon kan inte låta någon annan vara med Archie, har en källa berättat för Daily Mail.

LÄS MER: Victorias fina sommarbilder på Estelle och Oscar
LÄS MER: Prins Carl Philips comeback på racerbanan
LÄS MER: Prins Harrys rörande hälsning till mamma Diana

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter