Victorias fina sommarbilder på Estelle och Oscar

Kungafamiljen

Åh, vilken härlig sommar!
Nu bjuder kronprinsessan Victoria på fina bilder på barnens äventyr.
Familjen har myst på Solliden och tuffat runt på västkusten i nya lyxbåten.

[/caption]

Det var Allt om Kungligt som avslöjade att kronprinsessan Victoria, 42, köpt en lyxbåt för närmare fyra miljoner kronor. Kronprinsessan, prins Daniel, 45, prinsessan Estelle, 7, och lille prins Oscar, 3, hämtade själva båten – en lyxig Nimbus 365 Coupé – i Långedrag utanför Göteborg.

[/caption]

Därefter väntade härliga dagar på västkusten och Allt om Kungligt kunde publicera en härlig bild på Victoria på nya lyxbåten som är perfekt för den unga familjen med krav på komfort och sjösäkerhet samtidigt som man värdesätter lyx i mahogny och andra exklusiva material.

Victoria tar fina bilder. Här fångar hon ett härligt ögonblick med Estelle.

LÄS MER: Prins Daniels nya avslöjande om dödliga sjukdomen

Innan båtäventyret på västkusten var familjen samlad på Solliden där den självklara höjdpunkten var kronprinsessan Victorias födelsedag som firades traditionsenligt av tusentals ölänningar och tillresta turister.

För Victoria har Solliden alltid varit den självklara centralpunkten på sommaren. Hon älskar verkligen sitt öländska sommarparadis. Samtidigt ger den nya lyxbåten familjen möjligheter att visa barnen andra delar av Sverige och känner man för det kan tuffa iväg ända till Danmark! Nimbus 365 Coupé är perfekt utformad för längre turer och det finns hela 8 kojplatser i lyxbåten.

Prins Oscar blickar ut över havet.
LÄS MER: Prins Williams rörande hyllning till mamma Diana

Nu vill Victoria och Daniel dela med sig av sin härliga sommar och på Instagram visar man fina bilder på prinsessan Estelle och lillebror, prins Oscar. Bilderna är tagna på just Västkusten och på klippön Blå Jungfrun som är en nationalpark mitt i norra Kalmarsund.

LÄS MER: Noppes änka redo att möta stora kärleken igen
LÄS MER: Kungen avbröt plötsligt semestern på Öland
LÄS MER: Kungafamiljen chockad – nära vännen drabbad av en allvarlig stroke

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen