Prins Harrys fyllefest – polis ryckte ut till slottet

Utländskt

Inget fläckfritt förflutet.

Nu framkommer sanningen om prins Harry.

Den rödlätte kungligheten har länge utgjort ett bekymmer för den brittiska kungafamiljen.

[/caption]

Prins Harry, 38, har svikit sin plikt och den brittiska kungafamiljen å det gruvligaste. Han är aktuell med sin skandalbok ”Spare” (”Den andre” på svenska).

[/caption]

I boken, som han fått ett förskott på 500 miljoner kronor för, tar prinsen heder och ära av sin egen familj. Han går extra hårt åt sin storebror, prins William, 40.

LÄS MER: Victoria och Daniels härliga resa till sommarvärmen

Prins Harry och hans Meghan är inte populära på det brittiska öarna. Bild: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Prins Harry påstår bland annat att prins William slog ner honom i köket på Kensington Palace. I boken får läsarna även ta del av intima detaljer om när Harry förlorade sin oskuld och han avslöjar även alla gånger han nyttjat droger.

Boken har uppmärksammats stort och det brittiska folket tycks ha tröttnat definitivt på den bortskämde kungligheten och hans manipulativa hustru Meghan Markle, 41.

En nygjord opinionsundersökning visar ett kompakt missnöje med prins Harry och det är många som är övertygade om att det bara är en tidsfråga innan han blir av med sin prinstitel.

Det finns en hel del att säga om prins Harrys livsföring. Att han gnäller över sitt privilegierade liv må vara en sak. Men faktum är att den bortskämde prinsen alltid haft svårt för att anpassa sig, uppföra sig och utföra sin plikt.

LÄS MER: Kungen fortsatt sjuk – ställer in diplomatmiddag

Efter en synnerligen blöt utekväll rasade prins Harry rakt in i en vaktkur vid slottet. Bild: Dylan Martinez/AP/TT
Nu framkommer sanningen om en incident om när prinsen var 27 år – vid den åldern förmår de flesta personer att sköta sig – så icke Harry.

Prinsen hade varit ute och festat rejält i centrala London när han tog sig hem till St James’s Palace där han bodde vid tidpunkten.

Klockan var efter midnatt när den höggradigt berusade prinsen återvände till slottet.

Det bar sig inte bättre än att han ramlade rakt in i en av vaktkurerna utanför slottet. Under fallet träffade han en larmknapp i kuren och därefter blev han liggande i sin berusning. Larmet utlöste en stor polisoperation – man fruktade att slottet var under attack.

LÄS MER: Nya planerna för prinsessan Estelle överraskar

Det är i prins Harrys bok ”Spare” som prins Harry attackerar den engelska kungafamiljen. Bild Robert F. Bukaty/AP/TT

Efter ett tag fann polisstyrkan den berusade kungligheten som fick bäras upp till sin våning i slottet, rapporterar The Sun, skriver Svensk Damtidning.

Händelsen tystades ned men nu har en person i vaktstyrkan valt att avslöja den icke så charmerande sanningen om prinsen som är så upptagen av att gnälla offentligt över sitt liv.

LÄS MER: Så plågades prins Harry under barndomen
LÄS MER: Victoria nära till tårar – bilderna med Daniel visar allt
LÄS MER: Silvias skarpa markering efter bilden på Victoria

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt