Prins Harrys och Meghans svåra situation med barnen

Utländskt

Det blir allt värre.
Nu kommer nya avslöjanden kring prins Harry och Meghan Markle.
Det skandaliserade parets val i livet går ut över barnen.

[/caption]

Av: Jennifer Erixon | Bilder: AP/TT | Publicerad: 2024-07-07

Prins Harry, 39, och Meghan Markle, 42, har skakat om den brittiska monarkin i dess grundvalar – det svekfulla parets uppträdande, konflikter och ränksmideri har alienerat dem fullständigt från det kungahus som de var satta att tjäna.

[/caption]

Bara två år efter bröllopet hade Meghan Markle lyckats förvrida huvudet på sin make till den så milda grad att prins Harry valde att svika sin farmor, drottning Elizabeth under hennes sista tid i livet.

LÄS MER: Hovets tråkiga besked om prinsessan Sofia – märks tydligt

Prins Harrys och Meghans svåra situation med barnen
Meghan Markle fick kritik för att hon var för avklädd under besöket i Nigeria. Här kan man dock inte klaga på hertiginnan. Bild: Sunday Alamba/AP/TT

De bägge lämnade alla sina kungliga plikter och lämnade de brittiska öarna för ett lyxliv i Kalifornien där deras enda ambitioner tycks vara att tjäna så mycket pengar som någonsin möjligt för att kunna framleva i något slags ytlig, fåfäng och smaklös filmstjärnetillvaro.

Skandalparet bor i en hyrd jätteegendom inte långt från Santa Barbara – drygt 15 mil norr om Los Angeles. Man bor med sina barn Archie, 5, och Lilibet, 3.

Men situationen börjar bli ohållbar. Nu väljer Meghans pappa, Thomas Markle, 79, att kommentera krisen för Harry och Meghan.

LÄS MER: Efter påstådda otroheten: Kungen tar inte med prins Carl Philip

Prins Harrys och Meghans svåra situation med barnen
Thomas Markle är oroad över sina barnbarns välmående. Prins Harrys och Meghans beteende isolerar de stackars barnen. Bild: ITV
I en öppenhjärtig intervju i Daily Mail konstaterar Thomas Markle att de som råkar värst ut är Archie och Lilibet som en följd av dramat i kungafamiljen.

– Det är väldigt sorgligt att Meghan och Harrys barn nekas rätten att lära känna sina kusiner, som ser ut att vara fantastiska barn, säger Meghans pappa, rapporterar Svensk Damtidning.

Prins Harrys alla infama elakheter mot sin familj, vilka bland annat framgår i hans memoarer ”Spare” (”Den andre” på svenska), har resulterat i att Archie och Lilibet inte har en nära relation med prins William, 42, prinsessan Kate,42, eller deras barn – prins George, 10, prinsessan Charlotte, 9, och prins Louis, 6.

LÄS MER: Chris O’Neills elaka utspel mot Sofia chockar hovets personal

Prins Harrys och Meghans svåra situation med barnen
Meghan Markle hyser en sällsam förmåga i att bli ovän med alla slags människor. Bild: Sunday Alamba/AP/TT

Att inte känna sina släktingar kan vara förödande för vem som helst, för ett barn kan det påverka hela livet.

– Relationerna mellan kusiner är speciella. Det finns ett unikt band, säger Thomas Markle till Daily Mail.

Det råder ingen tvekan om att Meghans pappa ömmar för sina barnbarn som han aldrig fått träffa själv på grund av sin själviska dotter.

– Jag är ledsen över att Lilibet och Archie inte har chansen att lära känna sina kusiner och ta del av saker som ”Trooping the Colour” (en spektakulär militärparad som hålls till regentens ära varje år, reds. anm.), vilket de har rätt till.

Det är svårt att se hur prins Harry och hans hustru någonsin ska kunna komma in i värmen igen. Sorgligt men sant.

LÄS MER: Framför livvakterna: Drottning Mary påkörd av snöskoter
LÄS MER: Avslöjat: Prins Daniel på lyxhotell tillsammans med Sofia
LÄS MER: Hovets tråkiga besked om Madeleine väcker reaktioner

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Utländskt