Prins Williams fina överraskning till drottningen

Utländskt

Prins William tar varje tillfälle i akt.
Han vet att hans älskade farmor är åren till kommen.
I söndags överraskade han drottning Elizabeth med ett besök till Balmoral.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-09-22

Prins Wiliam, 37, besökte drottningens stora skotska egendom Balmoral för att medverka i söndagens gudstjänst tillsammans med sin mormor, drottning Elizabeth, 93,  i den närliggande staden Crathie Kirk.

[/caption]

Hertiginnan Kate av Cambridge och deras tre barn prins George, 6, prinsessan Charlotte, 4, och prins Louis, 1, syntes inte till och sägs ha stannat hemma i London, även om det inte är bekräftat.

Prins William har åkt till Skottland och hälsat på sin farmor.

LÄS MER: Så lurade drottning Elizabeth de amerikanska turisterna

Under sommaren har medlemmarna i den brittiska kungafamiljen avlöst varandra med att besöka drottningen och prins Philip, 98, under deras tre månaders vistelse i Balmoral.

Prins Andrew, 59, var där i förra veckan och prins Charles, 70, och Camilla, 72, hertiginnan av Cornwall, som också deltog med William och drottningen vid söndagstjänsten – har också tillbringat mycket tid på Balmoral i sommar, rapporterar brittiska Hello!

Prins William åkte med drottningen för att fira gudstjänst under söndagen.
LÄS MER: Jubel när Victoria och Daniel besökte Alingsås

Balmoral är platsen där drottningen och hennes familj verkligen kan koppla av och vara sig själva. Hennes barnbarn prinsessan Eugenie, 29, har förklarat att ”Granny” trivs allra bäst uppe i högländerna och säger:
– Promenader, picknick, hundar – många hundar, det finns alltid hundar – och människor kommer in och ut hela tiden. Det är en härlig bas för mormor och morfar, och när vi är där uppe har vi utrymme att både andas och springa.

Under sommaren har även prins Andrew varit på besök hos sin mamma.

LÄS MER: Silvia strålade under kungliga middagen på slottet

– Det är den vackraste platsen på jorden. Jag tror att farmor är som mest lycklig där. Jag tror att hon verkligen älskar högländerna.

Drottning Elizabeth har tillbringat hela sommaren på Balmoral i Skottland.

Prins William återvänder till London inom kort då han och Kate om bara några dagar kommer genomföra sitt första gemensamma kungliga uppdrag för hösten nu på torsdag. Då kommer prinsparet namnge Storbritanniens nya polarforskningsfartyg, RRS Sir David Attenborough.

Paret kommer att möta upp Sir David Attenborough, 93, som kommer att hålla ett tal tillsammans med William, medan Kate formellt ska namnge fartyget när en flaska champagne krossas mot skrovet.

LÄS MER: Efter krisen: Madeleines lycka på resan till New York
LÄS MER: Kungavännerna som festade på Bindefelds kalas
LÄS MER: Estelles glädjefyllda dag med kompisarna

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Utländskt