Kungavännerna som festar på Bindefelds kändiskalas

Kändisar

Festfixaren Micael Bindefeld firar 60 år.
I samband med födelsedagen bjuder han ner flera kungavänner till Israel.
Vi vet vilka som är med på resan.

[/caption]

Det snålas verkligen inte på det som måste betecknas som årets mest generösa kändisfest. Det är festfixaren Micael Bindefeld, 59, som med anledning av sin 60-årsdag bjuder ner omkring 140 vänner, därav många kändisar, till Tel Aviv i Israel.

[/caption]

Gästerna transporterades i onsdags till Arlanda med buss och därefter till flygplatsens lyxiga VIP-lounge innan de gick ombord på ett chartrat SAS-plan till Tel Aviv.

LÄS MER: Så förvandlades Victoria till en internationell modeikon

Micael Bindefeld är mån om att stå kungafamiljen nära.

Bland deltagarna på resan finns Lena Philipsson, 53, Pernilla Wahlgren, 51, Carola Häggkvist, 53, Christer Lindarw, 66, Anja Pärson, 38, Camilla Läckberg, 45, och Izabella Scorupco, 49.

Väl framme inkvarterades hela sällskapet på det lyxiga hotellet Jaffa, där rummen kostar omkring 5000 kronor natten. Nu ska man äta, skratta och skåla under fyra dagar och det bjuds på precis allt.

Kronprinsessan Victorias bästis Caroline Nilsson är på plats i Israel och firar Micael Bindefeld.
Men det är inte bara kändisar som är på plats. Micael Bindefeld har under åren inte gjort någon hemlighet av att han vill hålla kungafamiljen nära sig och har därför en bra relation med flera av deras vänner.

LÄS MER: Sjukdomdrabbade kungavännens vackra bröllop

Kungens kock; hovtraktören Stefano Catenacci festar loss med Bindefeld.

Bland kungavännerna på plats märks kungens bästis Aje Philipson, 76, och hans hustru; den alltid så livliga och glada Bathina, 41Kronprinsessan Victorias, 42, närmaste väninna Caroline Nilsson, 42, (tidigare Kreuger) är också på plats och minglar med kändiseliten.

Kungavännerna Aje Philipson och hustrun Bathina tackar inte nej när det vankas fest.

Även hovtraktören Stefano Cattenacci, 53, verksam på anrika Operakällaren i Stockholm, är på plats och firar sin kompis Bindefeld. Precis som kronprinsessans stylist och kammarjungfru Tina Törnqvist som tagit ledig under helgen för att åka ner till Israel.

Förutom celebra ansikten och kungavänner återfinns även finansmän som Mats Qviberg, 66, och politikerna Ebba Busch Thor, 32, Ulf Kristersson, 55och Nyamko Sabuni, 50, på festen.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine blir tv-stjärna i sin egen tv-serie
LÄS MER: Carl Philip i kungligt kramkalas under kockkampen
LÄS MER: Ökat hot mot drottning Margrethe – nu skärps bevakningen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter