Prins Williams och Kates annorlunda julfirande

Znyheter

Det stora julkalaset för det brittiska kungahuset uteblir i år.
Istället blir det mindre tillställningar på var sina håll.
Men jul blir det i alla fall.

[/caption]

Prins William, 38, och familj kommer att tillbringa julen i Norfolk på Anmer Hall. I vanliga fall firar de julen med drottning Elizabeth, 94, och prins Philip, 99, på Sandringham House. Drottningen kommer inte heller hålla på den traditionen utan väljer att vara på Windsor Castle med sin man, hertigen av Edinburgh.

[/caption]

Det blir en annorlunda jul för kungligheterna men de kommer att försöka hålla kvar i så många jultraditioner som går att dela med sig till resten av kungafamiljen. Prinsfamiljen utbyter gåvor via zoom i år. Man får göra det bästa av situationen.

LÄS MER: Så fint firar svenska kungafamiljen jul

Det blir en annorlunda jul för prinsfamiljen som firar på Anmer Hall i Norfolk.

På julafton efter maten byter de julklappar. Vad som finns i klapparna under granen är fortfarande hemligt. Förra året hade prins George, 7, gjort en önskelista där han uttryckt att han älskar att rita och måla samt att spela fotboll. Om intresset kvarstår i år blir det säkert nya fotbollsskor och kanske några fina papper som han kan använda för att utveckla sin konstnärliga ådra.

LÄS MER: Kungens överraskning på Silvias födelsedag

Coronakrisen påverkar naturligtvis även den engelska kungafamiljen,
För någon vecka sedan fick vi se årets julkort från prinsfamiljen. Där såg vi hela familjen leende titta in i kameran sittande på höbalar utanför sitt hem. Och det stod klart att de inte bara vara ute för att posera då både prinsessan Charlotte, 5, och prins Louis, 2, hade leriga knän.

LÄSA MER: Så trotsar norska kungafamiljen faran i jul

Prins William sägs vara en kärleksfull och mjuk pappa.

Även prins Williams pappa prins Charles, 72, har fått ställa om jultraditionerna. Hälsningarna har istället kommit via videosamtal. Charles fru Camilla, 73, har blivit extra förtjust i att använda Houseparty-appen för att hålla kontakten med nära och kära.

LÄS MER: Kronprinsfamiljen ger hopp med fin julhälsning
LÄS MER: Prinsessan Madeleine om nya livet i USA
LÄS MER: Prinsparets fina luciahälsning med barnen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter