Prins Williams oväntade succé i kyrkan

Znyheter

Framtiden hänger på William.
Nu sätter det brittiska folket sitt hopp till den unge prinsen.
Det blev tydligt vid den traditionella julmässan.

[/caption]

Den brittiska kungafamiljen har haft ett minst sagt turbulent år. Den ännu pågående sexskandalen med prins Andrew, 59, fläckar ner hela det brittiska kungahuset som samtidigt oroas över prins Philips, 98, hälsotillstånd.

[/caption]

Drottning Elizabeth, 93, strävar på och gör sitt bästa – jultalet var nästintill chockerande i sin uppriktighet, det är uppenbart att den engelska kungafamiljen är pressad och det blir inte ett dugg bättre av alla konstiga manövrar som prins Harry, 35, och Meghan Markle, 38, ägnar sig åt.

LÄS MER: Ari Behns familj tackar för allt stöd efter tragedin

Prins William och Kate anländer med barnen till kyrkan för julgudstjänst.

Nu sätter undersåtarna sitt hopp till Englands blivande kung prins William, 37. Det blev uppenbart i samband med den traditionella gudstjänsten i St Mary Magdalene Church i Sandringham där kungafamiljen firar jul.

På juldagen besöker alltid de kungliga högmässan klockan 11 och man promenerar (med undantag för drottningen) till kyrkan och det har blivit ett folknöje att se de kungliga passera revy.

LÄS MER: Victorias stylist lär ut hemligheterna

Hela familjen firade på Sandringham innan de gick i kyrkan.
I år ägnades prins William och hans familj den mesta uppmärksamheten och det ter sig som att det brittiska folket sätter sin förhoppning till att den skandalfrie prinsen ska rädda monarkin på sikt.

Hans pappa prins Charles, 71, ska ju ta över tronen efter drottning Elizabeth men alla tycks räkna med att hon, i likhet med sin mamma, kommer leva länge och att prins Charles regenttid blir kort och att sedan prins William kan bestiga och rädda tronen.

LÄS MER: Prins Charles och Camillas unika julkort

Kungligheterna hälsade på folket som samlats utanför.

De nyfikna åskådarna fick inte nog att prins William och hans familj och extra populär var prinsessan Charlotte, 4, som fick egenhändigt tillverkade julklappar av flera åskådare.

LÄS MER: Bild-Extra: Prins Oscars drömjul hos polisen
LÄS MER: Kungens hemliga kalas för Silvia på födelsedagen
LÄS MER: Drottning Margrethes privata julbilder

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter