Sofia på lyxig fest med prins Carl Philip – nya bilden visar allt

Kungafamiljen

Vroom, vroom det var oväntat!
Prinsessan Sofia gjorde succé på en lyxig biltillställning.
Motorprinsen Carl Philip var stolt som en tupp.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2024-07-10

Att prinsessan Sofia, 39, är hyllad är ingen hemlighet – hon är på god väg att passera kronprinsessan Victoria, 46, i popularitet hos svenska folket.

[/caption]

Det talas om att den vackra dalkullan är på väg att bli Sveriges svar på prinsessan Diana, som värnade så mycket om de sjuka och utsatta i samhället.

LÄS MER: Efter tuffa tiden: Victoria och prins Daniel lever separat

Sofia på lyxig fest med prins Carl Philip – nya bilden visar allt
Prinsessan Sofia gör succé med sitt okonstlade sätt och sin härliga framtoning. Bild: Pontus Lundahl/TT

Prinsessan Sofias fina arbete inom vården under coronapandemin har givit henne ett världsrykte och det är alltfler svenskar som börjar inse hur stolta vi ska vara över att den vackra dalkullan är en del av vårt kungahus.

Samtidigt finns det krafter inom hovet som är lite bekymrade över fenomenet med att prinsessan är så populär och att det är just hon som kan komma att utses till ”folkets prinsessa”.

Man drar paralleller till framlidna prinsessan Diana som blev så mäktigt genom all kärlek från folket att hon kom att driva sin egen agenda – ofta tvärtemot hovet önskan.

Nu finns inget som tyder på att Sofia ska drabbas av något slags hybris och försöka börja diktera några villkor. Tvärtom är hon känd för sin ödmjuka framtoning både när kamerorna är med och inte.

LÄS MER: Hovets tråkiga besked om prinsessan Sofia – märks tydligt

Sofia på lyxig fest med prins Carl Philip – nya bilden visar allt
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har varit på ett lyxigt bilkalas tillsammans. Bild: Pontus Lundahl/TT
Det är råder dock inget tvivel om att Sofia är otroligt populär vilket inte minst blev tydligt på ett lyxigt bilevenemang i Båstad nyligen.

Prinsparet var där och trots att Carl Philip, 45, är känd som ”motorprinsen” var det hans vackra hustru som fick mest uppmärksamhet.

Nyligen publicerade entreprenören och företagaren Gunilla von Platen, 52, bilder som visar hur prins Carl Philip och hans Sofia när de minglar bland kändisar och superlyxiga sportbilar i den skånska tennismetropolen.

– Vi deltog tillsammans på Aurora-Scandinavia Concurs i Båstad med bilar i världsklass, där jag fick möjlighet att köra den fantastiska nya Rolls Royce-modellen Spectre, skriver Gunilla von Platen på Instagram, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Tomas Ledin fräckt bedragen – väljer att berätta om sveket

Sofia på lyxig fest med prins Carl Philip – nya bilden visar allt
Det är Gunilla von Platen som berättar om det tjusiga kalaset med prinsparet. Bild: Instagram/Gunilla von Platen

Trots att prins Carl Philip nått stora framgångar inom banracing med sina porschar så valde von Platen att hylla svenska folkets egen prinsessa – Sofia från Älvdalen i Dalarna.

– Vi var med på galan tillsammans med vår svenske prins Carl-Philip och hans underbara fru Sofia, och fick möjlighet att stötta deras välgörenhetsorganisation under kvällen, skriver Gunilla von Platen på Instagram.

Prins Carl Philip har dock inte några problem med att hans kära Sofia hyllas istället för honom – tvärtom – han ser riktig stolt ut på bilden.

LÄS MER: Beskedet: Nya hårda kraven på Madeleine och Chris i Sverige
LÄS MER: Efter påstådda otroheten: Kungen tar inte med prins Carl Philip
LÄS MER: Prinsessan Sofia stoppas från Victorias födelsedag

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen