Prinsessan Sofias mystiska frånvaro väcker frågor

Znyheter

Var är vår vackra prinsessa?

Sofia har inte synts till på över en månad.

Nu växer oron och frågorna kring kungligheten.

[/caption]

Prinsessan Sofia, 37, nedkom nyligen med sin tredje son på Danderyds sjukhus. Den 26 mars föddes lille prins Julian och lyckan var stor.

[/caption]

Prins Carl Philip, 42, är numera stolt trebarnsfar till tre fina pojkar och det strålade om kungligheten och hans väna hustru när de for hem till Villa Solbacken på Djurgården i Stockholm.

LÄS MER: Prins Daniels smarta lösning under pandemin

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia blev nyligen föräldrar till lille prins Julian.

Som nyförlöst är det självfallet gängse att man vilar upp sig, förutom alla bestyr som det innebär att ta hand om en liten nyfödd pojke, kunglig eller ej – bebisar plägar omsorg.

Det är blöjor som ska bytas, nappflaskor som ska kokas, kläder som ska tvättas och framför allt närhet som ska ges till det lilla barnet.

Den 22 april, bara några veckor efter att den lille prinsen anlänt till världen, strålade prinsessan Sofia i kapp med sin vackra svärmor, drottning Silvia, 77. De bägge magnifika kungligheterna närvarade när Barnombudsmannen presenterade sin årliga rapport, rapporterar Svensk Dam.

LÄS MER: Drottning Silvias tuffa kamp mot sjukdomen

Prinsessan Sofia har dock som nybliven mamma försvunnit helt från rampljuset.
Prinsessan Sofia har emellertid inte synts till sedan dess och nu väcks frågor av oro kring var dalkullan med det härliga leendet må hålla hus.

Att prinsessan är osynlig under en hel månads tid behöver självfallet inte betyda något dramatiskt, men icke desto mindre är hon saknad.

Vi har ju blivit så bortskämda med att prinsessan representerar kungafamiljen på ett strålande sätt varför hennes frånvaro blir direkt påtaglig.

LÄS MER: Nya superfina bilderna på Estelle och Oscar

Prinsessan Sofia har blivit en mycket populär medlem av kungafamiljen.

Enligt hovet behöver vi dock inte oroa oss.

– Prinsessan Sofia har tre små barn, och den yngsta är bara två månader gammal. Så hon tillbringar så mycket tid hon kan hemma med barnen, men hon har även uppdrag som hon sköter parallellt, säger hovets charmanta kommunikationschef Margareta Thorgren, 57.

Vi får hoppas och anta att hennes lugnande ord är med sanningen överensstämmande och att det inte är något bekymmersamt som inträffat.

LÄS MER: Drottning Elizabeths nya bakslag – nära vännen död

Prins Carl Philip är en stolt pappa till tre fina pojkar. Bakom kameran står förmodligen mamma Sofia.

Prins Julian är två månader gammal nu och det är ingen vågad gissning att planeringen inför hans dop pågår. Samtidigt ställer den förhatliga coronapandemin till det – en faktor som de kungliga måste ta med i beräkningen.

Som en följd av pandemin är det rimligt att anta att dopceremonin för den lille pojken blir mer intim och familjär än vad som är gängse när medlemmar av kungafamiljen ska upptas i den kristna gemenskapen.

LÄS MER: Kungens nya spännande planer på Solliden

Prinsessan Sofia under Nobelbanketten 2019.

Dock kanske vi vågar hoppas på att prinsessan Madeleine, 38, och hennes stilige make Chris O’Neill, 46, och parets charmerande barn bereds möjlighet att närvara vid dopet.

Det hävdas ju att prinsessan och hennes familj trots alla bekymmer planerar att komma hem från solen i Florida till Sverige för att traditionsenligt besöka ett Stockholm i sommarskrud och självfallet även vackra Solliden på kungafamiljens älskade Öland.

LÄS MER: Drottning Máxima – en av världens rikaste kvinnor
LÄS MER: Så klurigt firade Victoria sin gudson på stora dagen
LÄS MER: Vännen: Prins William och Harry bråkar hela tiden

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter