Prinsessan Sofias nya utseende succé-fascinerar

Znyheter

Intresset bara ökar och ökar.

Prinsessan Sofias succé fortsätter oförtrutet.

Nu uppmärksammas den vackra kungligheten återigen internationellt.

[/caption]

Det var inte många som trodde att den ”enkla” dalkullan Sofia Hellqvist, 36, skulle klara sitt ämbete som prinsessa så galant som hon gjort – det finns bara ett ord för att beskriva hennes kungliga karriär – succé.

[/caption]

Det ter sig som att vad prinsessan Sofia än företar sig så blir det lyckat. Tidigare har hon uppmärksammats världen över för sin fina insats i vården under coronapandemins tyngsta dagar.

LÄS MER: Bild-Extra: Prins William och Harry återförenade – för mammas skull

Prinsessan Sofia har ökat i popularitet som kunglighet under de senare åren.

Kungligheten gjorde ju en osjälvisk insats och tjänstgjorde som volontär på Sophiahemmet i Stockholm och medier från USA till Indien hyllade svenskan för hennes fina initiativ.

Nu är den vackra prinsessan återigen omskriven i internationell media och det här gången är det hennes skönhet som röner begriplig och berättigad uppmärksamhet. Lagom till midsommar publicerade prinsparet en bild på Instagram.

LÄS MER: Kungens härliga solsemester har äntligen börjat 

Prinsessan Sofias fina midsommarbild och hennes vackra utseende uppmärksammas nu internationellt.
Den somriga bilden av prinsessan Sofia och prins Carl Philip, 42, är fylld av kärlek och det riktigt strålar om paret. Sofia bär en vacker klänning i småblommigt mönster medan Carl Philip är ledigt klädd i ett par marinblå shorts och en ljusblå skjorta som är lite svalkande uppknäppt i halsen.

Hello Magazine  har uppmärksammat den fina bilden och man är extra förtjust i prinsessan Sofias frisyr, skriver Svensk Damtidning.

Det brittiska societetsmagasinet konstaterar att Sofia har en bra smak även när det kommer till håret.

– Hon visade också upp sin vackra nya frisyr och valde att köra på lugg. Även om kungligheten alltid har haft uppklippt runt ansiktet är denna lugg ett avsteg från normen och vi älskar det!, skriver Hello Magazine.

LÄS MER: Allt om Victoria och Daniels nya lyxiga skärgårdsdröm

Prinsessan Sofia har visa att hon tar sina kungliga plikter på allvar. Här ytterligare en fin bild från Prinsparets Instagram-konto.

Det är inte första gången som prinsessan Sofia visar upp sig i en så kallad ”gardinlugg”. Luggen är synnerligen klädsam men samtidigt något av ett vågspel när man är en så offentlig person som prinsessan numera är.

En lugg kan vara nog så krävande och det gäller att hålla efter den med saxen och stajla den – dessutom är det lätt hänt att en gardinlugg påverkas av yttre omständigheter som inte ens en kunglighet råder över – tillexempel en stark vindpust i samband med att man kliver ur ett fordon till väntande fotografer.

LÄS MER: Slug läppläsare avslöjade drottning Elizabeths hemliga samtal

Prinsessan Sofia är en modern prinsessa i tiden som blivit en förebild för många.

Det är mycket att hålla reda på för en prinsessa, å andra sidan hyser ju Sofia en sådan ”grundskönhet” att en lugg som ligger lite fel inte nödvändigtvis behöver innebära någon form av katastrof.

LÄS MER: Prinsessan Sofias nya fina insats för sjukvården
LÄS MER: Nya chockerande detaljerna om prinsessan Dianas död
LÄS MER: Kungen bjuder in till svängig popfest hemma

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter