Så firade Madeleine maken Chris födelsedag

Kungafamiljen

Madeleine firar Chris födelsedag i det vackra jetset-meckat.
Prinsessan och hennes make njuter av en skön semester på Franska rivieran.
Det vackra prinsessparet fick äntligen lite välförtjänt ledighet tillsammans.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 37, har haft en hektisk tid på sistone. Hon lämnade solen i Florida och kom hem till Sverige strax före nationaldagen. Jetlagen hann knappt gå ur kroppen förrän det var dags för jobb för Madeleine.

[/caption]

Prinsessan höll en bejublad pressträff på Junibacken i Stockholm där hon presenterade sin viktiga barnbok ”Stella och hemligheten”. Lokalen var fylld av förväntansfulla journalister, förlagsmänniskor och även flera barn var på plats.

Prinsessan Madeleine är känd för att vara mycket barnkär och hennes goda hand med barn blev tydlig på pressträffen när hon interagerade med representanterna för den yngre generationen som var på Junibacken.

Prinsessan Madeleine firar sin makes födelsedag utomlands.

Madeleine gjorde succé under presentationen av sin bok som diskuterar ett svårt och angeläget ämne kring övergrepp mot barn och vikten av att barns integritet upprätthålls. Boken har följaktligen tagits emot mycket väl i bland annat Expressen, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om.

LÄS MER: Meghan Markles svåra kris med Baby-Archie

Knappt hann Madeleine presentera boken förrän det var dags att representera kungahuset i samband med nationaldagen. Prinsessan strålade i sin vackra Sverigedräkt och de inbjudna gästerna på slottet kände sig nog lite extra välkomna när de fick hälsa på Madeleine som gjorde en storslagen insats under dagen.

Prinsessan Madeleine njuter av solen.
Efter mottagningen på slottet bar det av i kortege mot Skansen och de jublande undersåtarna på Strandvägen i Stockholm hurrade lite extra när vagnen med Madeleine kom farande.

Nationaldagen avlöpte med perfektion även om det naturligtvis var synd för Madeleine att hennes make Chris O’Neill, 45, inte hade möjlighet att ansluta från Florida.

LÄS MER: Kungens väninna avslöjad i biomörkret: ”De riktigt njöt av varandra!”

Den upptagne och ambitiöse amerikanen anlände något dygn senare, han var tvungen att stanna i Florida med de två äldsta barnen som var krassliga.

Men sedan landade Chris återigen på svensk mark och prinsessparet återförenades och förgyllde banketten för Sydkoreas president som var på statsbesök i Sverige. Chris förde med varsam hand sin vackra hustru till middagen på slottet och pompan och ståten fulländades av den vackra prinsessan.

Efter banketten och diverse plikter var det så äntligen dags med lite skön semester för Madeleine och Chris. Dagen före midsommar for den unga familjen på nya äventyr.

Hela familjen på sågs resa med ett SAS-flyg dagen före midsommar till Nice på Franska rivieran, skriver Svensk Damtidning.

LÄS MER: Norrmännen rasar mot Märtha Louises shaman-pojkvän

Nu hoppas vi att paret fick en avkopplande midsommarhelg i sällskap med goda vänner och känner vi pyssliga Madeleine rätt smög hon ner en burk sill i bagaget. Det måste ju vara lite svenska delikatesser på midsommar, även om man råkar befinna sig i södra Frankrike.

Men det blir ingen längre semester för prinsessan och hennes gemål. Snart är det dags för nästa officiella framträdande.

Så skönt med lite välförtjönst ledighet för Madeleine och Chris.

Lagom till Victoria-dagen får vi se Madeleine igen och förhoppningsvis hittar Chris O’Neill en lucka i sitt späckade schema – det kräver sin tribut att vara finansman på toppnivå – så att han kan vara med och förgylla firandet av sin svägerska, kronprinsessan Victoria, 41, på idrottsplatsen i Borgholm på Öland.

LÄS MER: Prinsessan Sofias okända hemligheter

Och i dag utgår vi från att prinsessan Madeleine är lite extra mysig mot sin make då det är Chris födelsedag. Han fyller 45 år och förmodligen blir det både skönsång och tårta på sängen.

LÄS MER: Kungaparets tunga sorg efter dödsolyckan
LÄS MER: Victoria plötsligt övergiven av nära väninnan
LÄS MER: Norge i chock: Drottning Sonja svårt sjuk

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen