Så mycket kostar prinsessan Estelles nya lyxklänning

Znyheter

Det ska börjas i tid.
Estelle är redan en liten modeprinsessa.
Den unga kungligheten bär franska lyxkläder med självklar elegans.

[/caption]

Prinsessan Estelle, 7, förknippar vi med bus, full fart och fläkt. Men skenet bedrar, hon är även en medveten ung liten dam som vill vara fin när hon representerar.

[/caption]

Prinsessan Estelle gjorde en strålande entré häromkvällen när Lilla Musikaliska Akademien bjöd in till en hyllningskonsert till drottning Silvias, 76, ära på Vasateatern i Stockholm.

LÄS MER: Bild-Extra: Sofias spännande helgäventyr med prins Alexander

Nu avslöjas prislappen på prinsessan Estelles fina klänning.

Det sprudlade om prinsessan Estelle som gladdes åt att få träffa sin älskade mormor och lyckan blev inte mindre av att den unga kungligheten äntligen slipper sina kryckor.

Det var ju för sex veckor sedan som prinsessan föll vådligt under skidsemestern i Alperna. Prinsessan Estelle bröt höger underben och tvingades till gipsning och kryckor.

LÄS MER: Glädjebeskedet: Nu växer Victoria och Daniels familj

Estelle strålade vackert med mamma Victoria under Lilla Akademiens konsert.
Men de Bernadottska generna är formidabla och blott sex veckor senare är prinsessan befriad från sina kryckor – normalt sett tar det upp till åtta veckor innan man kan gå utan hjälpmedel efter ett så vådligt benbrott.

– Det stämmer att prinsessan Estelle har fått ta av sig gipset sedan tid tillbaka. Det var för någon vecka sedan. Prinsessan mår bra. Nu startar en rehabiliteringsfas så att prinsessans ben blir helt återställt igen, avslöjar hovets informationschef Margareta Thorgren, 56, för Expressen.

LÄS MER: Gott i helgen: Så enkelt bakar du Silvias egen kaka

Den franska lyxklänningen kostar 7000 kronor och är en bedårande liten kreation.

Och det var inte bara mormors närvaro och kryckornas frånvaro som lyfte prinsessan Estelles charmiga mungipor. Hon var vackert skrudad som det anstår en kunglighet och blivande regent.

Estelle bar en ursöt liten kreation från det franska lyxmärket Bonpoint. Klänningen går loss på 7 000 kronor, skriver Expressen.

LÄS MER: Märtha Louises shaman roar sig med Playboy-modell

Estelle bröt benet under en resa i Alperna, men är nu på benen igen.

Men det är fullt rimligt med tanke på Estelles roll i vårt samhälle och dessutom kan vi vara tryggt förvissade om att miljömedvetna mamma Victoria, 42, ser till att det inte var sista gången som prinsessan bar den vackra klänningen.

Och framgent kommer vi säkert från den blommiga och skira klänningen på någon av Estelles vackra kusiner. Kanske det blir prinsessan Leonore som får ärva den lagom till Victoriadagen nästa år?

LÄS MER: Chock i societeten: Carl Philips nära vän skiljer sig

Prinsessan Estelle i sin fina klänning med mormor Silvia under konserten.

Estelle uppskattar Bonpoint-kreationer, hon har tidigare burit det exklusiva märket, både i samband med Victoriadagen i somras och när prinsessan hade skolavslutning på Campus Manilla.

LÄS MER: Victorias stylist lär ut de hemliga knepen
LÄS MER: Meghan och Harry sparkar all sin personal vid hovet
LÄS MER: Silvia i tårar – drottningens egna ord efter beskedet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter