Shamanens oväntade hälsning till drottning Sonja

Utländskt

En rörande gest.
Shaman Durek blir alltmer etablerad i den norska kungafamiljen och har en varm relation till drottning Sonja.
Bli inte förvånade om vi snart får se ett sagobröllop mellan prinsessan Märtha Louise och den exotiske amerikanen.

[/caption]

Det har stormat en del kring Shaman Durek, 45, men ingen kan tvivla på att den färgstarke amerikanen har ett gott och stort hjärta. Nyligen hyllade han drottning Sonja, 83, på ett rörande sätt.

[/caption]

Drottning Sonja fyller år den 4 juli – samma dag som hennes blivande (?) svärson firar den amerikanska nationaldagen. För den norska drottningen har det senaste halvåret varit en synnerligen prövande tid.

LÄS MER: Victorias och Daniels spännande semesterplaner – hit går resan

Det går inte att ta miste på att prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek är djupt förälskade i varandra.

Hennes tidigare svärson Ari Behn tog livet av sig kring jul och dessutom har kung Harald, 83, haft en sviktande hälsa med flera sjukhusvistelser. Och till råga på allt så har den norska kungafamiljen självfallet påverkats av coronapandemin.

LÄS MER: Prinsessan Sofias underbara kärlekssommar med Carl Philip

Det har varit ett prövande år så här långt för det norska kungaparet. Kung Harald har problem med hälsan och drottning Sonja har varit orolig för sn make.
Och för drottning Sonja har coronaviruset dels inneburit en oro för egen del, givet att hon ingår i riskgruppen, dels har hon varit djupt bekymrad för sin svärdotter, kronprinsessan Mette-Marit, 46, som ju lider en av kronisk lungsjukdom varför det vore direkt livsfarligt om hon insjuknar i covid-19.

Mitt i alla bekymmer kom så drottningens födelsedag som ett välkommet avbräck i bedrövelsen och den älskade kungligheten firades rejält.

LÄS MER: Estelles och Oscars skojiga lek hemma på Haga slott

Här är Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise i Turkiet. På sistone har dock paret inte kunnat resa på grund av coronakrisen.

Från prinsessan Märtha Louise, 48, kom en rörande hälsning på Instagram.

– Grattis på födelsedagen, mamma. Tack för att du givit mig liv, tack för att du är en sån inspiration och tack för att du har visat mig att även om alla odds är emot dig så är det omöjliga ändå möjligt. Jag älskar din energi och nyfikenhet till livet. Jag känner mig så lyckligt lottad som har dig som min mamma. Älskar dig!, skriver prinsessan, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Oron för Daniel inför högtiden

Drottning Sonjas barndomshem är numera museum och det går inte att ta miste på att kung Harald är stolt över sin vackra och dugliga hustru.

Prinsessans pojkvän Shaman Durek ville inte vara sämre, amerikanen och Sonja har utvecklat en varm och nära relation och shamanen hyllade drottningen.

– Grattis på födelsedagen drottning Sonja, saknar dig hjärtligt, skriver Shaman Durek i en kommentar till Märtha Louises inlägg, den känslosamme amerikanen infogade även ett vackert hjärta till sin rörande hälsning kunglighetens 83-årsdag.

LÄS MER: Miljardären Oscar Engelbert i ny skandal- vägrar betala hyran
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria inviger festlig regnbågsfestival
LÄS MER: Kungaparets fina hälsning från semesterparadiset

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt