Prinsessan Sofias underbara kärlekssommar med Carl Philip

Znyheter

Skoj, skratt och en massa lek.
Och så kärlek i mängder.
Nu visar Carl Philip och Sofia hur de tillbringar semestern med barnen.

[/caption]

På grund av den rådande coronapandemin är det många av oss som satsar på en så kallad ”hemester” i sommar. Likaså våra älskade kungligheter.

[/caption]

När det kommer till prins Carl Philip, 41, och prinsessan Sofia, 35, och deras två små charmtroll blir det inte bara en tripp till Öland för att hälsa på kungaparet.

LÄS MER: Victoria och Daniels spännande semesterplaner – hit går resan

På Instagram bjuder prinsparet på ögonblick från sin ljuvliga semester.

Prinsparet har som bekant ytterligare ett smultronställe att tillgå som heter duga. Vi talar förstås om vackra Ökenäs utanför Trosa i Södermanland.

Det är 13 år sedan Carl Philip ärvde fastigheten av gymnasieläraren Bertil Jonsén som han träffade under upprustningen av kung Carl Gustafs, 73, torpedbåt T46. De kom så väl överens att Jonsén överraskande nog bestämde sig för att testamentera hela sin förmögenhet till honom.

– De var som ler och långhalm. Men jag var inte den enda som blev chockad över vad som stod i testamentet, har en person som kände Bertil Jonsén sagt till Expressen.

LÄS MER: Estelles och Oscars skojiga lek hemma på Haga slott

Prins Carl Philip i den natursköna omgivningen när familjen var ute på en cykeltur.
Nu hoppas Carl Philip och Sofia som redan är på plats i pittoreska Södermanland att kunna inspirera flera människor som kanske suktar efter en utlandsresa att istället njuta av vårt vackra land.

– Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar. Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld hemester, skrev de nyligen i ett inlägg på Instagram med en bild på deras två söner som poserade på ägorna.

LÄS MER: Mamma Maries lycka efter prinsessan Sofias avslöjande

En sån svalkade must! Sofia har tagit bilden där vi skymtar Carl Philip i sommarvärmen utanför.

Och parets underbara kärlekssemester i den grönskande naturen fortsätter. Kungligheterna kan inte låta bli att dela med sig av sin fina vardag.

– En plats där det finns något för hela familjen. Bergs Gård ligger intill Sörmlands vackra kust, strax utanför Trosa. I en charmig och lantlig miljö, skriver de på Instagram intill sina trevliga semesterbilder.

LÄS MER: Madeleine står inte ut i Florida – nu flyttar hon hem

Småprinsarna leker på landet. En sån härlig sommar det blev!

Till skillnad från exempelvis kronprinsessparet gör de ingen som helst hemlighet av vart de befinner sig och det känns befriande skönt. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har på senare tid allt mer axlat rollen som ”folkets kungligheter”.

Kanske är det något som den övriga kungafamiljen kan lära av?

LÄS MER: 8 lyxiga godbitar i Silvias eleganta hatt-skafferi
LÄS MER: Prinsessan Estelles annorlunda sommar med familjen
LÄS MER: Kungafamiljens glädje över nära vännens nya familjelycka

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter