Silvias djupa chock efter sjukdomsbeskedet

Znyheter

Drottning Silvias oro är stor.
Victoria och Daniel har insjuknat i covid-19.
En fruktansvärd känsla för kronprinsessans mamma.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT | Publicerad: 2021-03-12

Kung Carl Gustafs, 74, anordnade tillsammans med drottning Silvia, 77, en minnesgudstjänst i Drottningholms slottskyrka för pandemins offer som sändes i SVT. Men för kungafamiljen ställdes allt på ända då både kronprinsessan Victoria, 43, och prins Daniel, 47, plötsligt drabbades av covid-19.

[/caption]

Drottning Silvia var i chock. Tankarna kring att just prins Daniel, 47, insjuknat ledde till en stor oro inom familjen då han lever med en njursjukdom som lett till en transplantation.

Att han nu har drabbats av covid-19 är alarmerande.

LÄS MER: Victoria och Daniel sjuka i covid-19 – hålls isolerade

Kungen och drottning Silvia under den minnesceremoni för pandemins offer som hölls i Drottningholms slottskyrka.

Kronprinsessfamiljen sattes omedelbart i karantän på Haga slott och fick naturligtvis ställa in sin medverkan i minnesceremonin. Istället ryckte prinsessan Sofia, 36, och prins Carl Philip, 41, ut i deras ställe.

Imorgon, den 12 mars, firas kronprinsessan Victorias namnsdag. Det är något som hela landet alltid sett framemot. Men i och med kronprinsessans allvarliga sjukdom ställs den officiella ceremonin nu helt in.

LÄS MER: Prins William slår tillbaka mot Meghan – Vi är inte rasister

Drottning Silvia är mycket oroad för kronprinsessan Victoria och prins Daniel som nu smittats av covid-19 och sitter isolerade på Haga slott.
Drottning Silvia har det inte lätt. Först kom beskedet att hennes son prins Carl Philip och prinsessan Sofia hade smittats med det fruktade dödsviruset. De blev som tur var snabbt friskförklarade.

Men att återigen få beskedet om att covid-19 har lyckats ta sig in i familjen måste kännas mycket frustrerande för hennes majestät som dessutom var med om en allvarlig fallolycka nyligen då hon bröt handen.

LÄS MER: Tv-stjärnan avgår efter sin skarpa Meghan-kritik
LÄS MER: Prinsessan Sofias val får alla att undra
LÄS MER: Prins Daniels gripande ord om sin svåra sjukdom

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter