Stora hemligheten på Carl Philips maskerad avslöjad

Kungafamiljen

När Carl Philip fyllde 40 år anordnades en festlig maskerad.
En hemlighet som aldrig tidigare avslöjats är vad prinsparet var utklädda till.
Håll i hatten för nu kan Allt om Kungligt berätta exakt just det.

[/caption]

Den 13 maj fyllde vår stilige prins Carl Philip 40 år, något som firades hemma i Djurgårdsvillan med släkten på stillsamt besök. Ett par veckor senare, den 29 maj, var det dags för det riktiga och betydligt festligare firandet.

[/caption]

Carl Philip och hans tjusiga fru, prinsessan Sofia, 34, hade bjudit in sina vänner till en fest utöver det vanliga. Gästerna uppmanades nämligen att klä ut sig till det de drömde om att bli som barn.

Det blev ett festligt och stjärnspäckat kalas när prins Carl Philip fyllde 40 år. Danny Saucedo kom sen en Jedi-riddare.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias tråkiga kärleksfiasko

Exakt klockan 19.00 började de första gästerna anlända. Bland annat Sofias pappa Erik Hellqvist som var utklädd till Elvis och artisten Danny Saucedo som tydligen drömde om att bli en Jedi-riddare från Star Wars som liten.

Det var hundratals gäster som anlände i en strid ström genom kungliga slottets västra entré: Carl Philips bästa vänner Jan-Åke Hansson och Oscar Kylberg, kusinen Gustaf Magnuson och skådespelarna Cecilia Forss och Rafael Edholm. Alla finurligt utklädda till sina barndomsdrömmar.

Madeleines bästis Lussan var utklädd till Ronja Rövardotter och hennes make Gustav Thott var pilot.
Vad som hela tiden har varit en väl förborgad hemlighet, inte minst på grund av att det rådde strikt fotoförbud under festen, var vad kvällens huvudpersoner Carl Philip och Sofia var utklädda till och därmed drömde om att bli som barn.

LÄS MER: Bästa bilderna från Victorias fina födelsedag

Nu kan Allt om Kungligt exklusivt avslöja att vår alltid lika välklädde designprins drömde om att dels bli en stilig pilot likt många andra unga pojkar, men också att få tillbringa livet som avslappnad och bekymmerslös surfare.
– Carl Philips maskeradutstyrsel var tvådelad. Övre halvan var han snyggt utklädd till pilot medan undre halvan bestod av badbyxor och flip-flops, berättar en källa för Allt om Kungligt.

Prinsessan Sofias trevlige frisör Marre Hitti gjorde som Carl Philip och var pilot. Här med frun Marcella.

Kanske var det en dröm i det tysta om att då och då få slippa det inrutade, uppstyrda livet som ung prins? Carl Philips utklädnad gjorde hur som helst stor succé bland gästerna.
– Prinsen skulle blivit en väldigt snygg pilot och en minst lika läcker surfare, säger vår källa som var på festen.

Sofias familj hade ansträngt sig. Kolla bara på Lina Hellqvist som blev Carl Bildt för en kväll.

Prinsessan Sofia överraskade gästerna med att ta emot utklädd till superstjärnan Beyoncé. Hon hade valt stjärnans kläder från American Grammy Awards 2017 då hon gjorde entré i en gudinneliknande outfit komplett med en huvudbonad som skapade en illusion av guldaura och inte helt olik Frihetsgudinnan. Sofia hade lyckats skapa en exakt likadan förklädnad och enligt vittnen på festen var hon vacker som en dag.

Prinsessan Sofia var Beyoncé som sångerskan var klädd under Grammy Awards 2017.

LÄS MER: Madeleine strålade förälskat med sin Chris

Allt om Kungligt tvivlar dock på att det var just Beyoncé som Sofia drömde om att bli som barn. Det skiljer nämligen bara tre år mellan dem, men vi misstänker att det var sångerska hon ville bli och att Beyoncé fick representera det.

Eftersom det rådde fotoförbud inne på slottet finns inga kända bilder av prinsparet i deras fyndiga maskeradkläder. Vi bjuder istället på en bild från när kungabarnen gick på Gustaf Magnusons 30-årskalas 2005.

Gästerna var lika påhittiga. Sofias syster Lina Hellqvist var utklädd till före detta Moderatledaren Carl Bildt och hade låtit sy upp en exakt likadan råttkavaj som Bildt gjorde succé med under Grammisgalan 2008. Nu var det egentligen inte exakt Carl Bildt hon drömde om att bli som ung utan statsminister.
– Det var en helt fantastisk kväll som gästerna sent kommer glömma, säger Allt om Kungligts initierade källa.

LÄS MER: Daniels hemliga överraskning för Victoria
LÄS MER: Prins Charles med rätt att hälsa på agent 007
LÄS MER: Så förförde shamanen Märtha Louise i New York

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen