Uppgifter: Prins Albert fräckt otrogen mot Charlène

Znyheter

Sanningens minut närmar sig.

Nu surras det alltmer intensivt om en skilsmässa i furstendömet Monaco.

Prins Albert uppges ha varit otrogen mot sin sjuka hustru.

[/caption]

Det har alltid varit något lite udda och apart med äktenskapet mellan furste Albert, 63, och furstinnan Charlène, 43. Den vackra före detta elitsimmerskan tycka aldrig ha trivts i sin roll i det lilla furstendömet på gränsen mellan Frankrike och Italien.

[/caption]

Nu blir skilsmässoryktena alltmer intensiva. Sedan ett halvår tillbaka befinner sig Charlène i sitt gamla hemland Sydafrika. Maken Albert har knappt varit där för att hälsa på sin hustru som har drabbats av en svårartad bihålleinflammation och därför inte kan flyga.

LÄS MER: Victorias plötsliga agerande när Daniel blev hastigt sjuk

Det har länge spekulerats hur det egentligen står till med fursteparets äktenskap.

Istället har den något trinde party-fursten gått på bal i Monaco tillsammans med sin före detta älskarinna Nicole Coste, 49, och parets 18-åriga kärleksbarn Alexandre Grimaldi-Coste, 18.

Det var i början av 2000-talet som prins Albert hade en affär med den vackra flygvärdinnan Nicole Coste från Togo. Ett år innan han tillträde som furste av Monaco medgav han att var pappa till en son från affären med Nicole Coste.

LÄS MER: Därför saknades Sofia på kungafamiljens bankett

Charlène her betett sig märkligt och visat upp sig i udda frisyrer.
De senaste åren har furst Albert inte träffat sin son speciellt ofta.

– Det har blivit omöjligt sedan han gifte sig med den där kvinnan, har Nicole Coste sagt till Mail On Sunday, rapporterar Expressen. 

För Charlène har Nicole Coste alltid varit ett rött skynke, hon började ju sällskapa med Albert redan 2 000 och han träffade alltså den mörkhyade flygvärdinnan under tiden som sydafrikanskan hade kommit in i hans liv.

Nu avslöjas att prins Albert gått på bal i Monaco med Nicile Coste och parets gemensamma son medan Charlène suttit sjuk i Afrika.

LÄS MER: Chocken: Drottning Elizabeths dödsplan avslöjad

Nyligen visade prins Albert och hustrun upp sig på bilder, men de intensiva ryktena om problem i parets relation fortsätter dock.

När prins Albert nyligen var och hälsade på i Sydafrika publicerades flera bilder på fursten och hans hustru när de kramar om och kysser varandra. Bilderna har dock inte räckt för att stoppa skilsmässoryktena.

Dessutom uppges Charlène vara på jakt efter ett hus att köpa i Johannesburg.

Det är många som är ense om att äktenskapet aldrig verkat lyckligt utan snarare arrangerat.

– Albert valde en fru som liknade hans mamma och det är tydligt att Charlène aldrig har känt sig bekväm med den Grace Kelly-roll de ville att hon skulle spela, säger kungahistorikern Philippe Delorme, 61.

LÄS MER: Prinsessan Dianas kusliga arv till prins Harry

Och nu kommer uppgifter om att prinsen varit otrogen mot sin hustru.

I internationell media spekuleras nu om en förestående skilsmässa i furstendömet. Charlène uppges inte ens bo i palatset när hon väl är i Monaco utan i en våning ovanpå en chokladaffär.

– Prinsessan har i nuläget inga planer på att återvända till Monaco, säger en källa vid hovet till Paris Match, skriver Expressen.

LÄS MER: Kungens svåra sorg: nära släktingen död
LÄS MER: Kronprinsessan Victorias härliga dag med vovven Rio
LÄS MER: Prinsessan Madeleines tråkiga beslut om framtiden

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter