Victorias plötsliga agerande när Daniel blev hastigt sjuk

Znyheter

Ensam är trots allt stark.

Kronprinsessan Victoria fick klara av resan och plikterna själv.

Prins Daniel insjuknade hastigt men självfallet löste hans rådiga hustru det hela galant.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2021-09-11

Kronprinsessan Victoria, 44, hade helt enkelt inget val. Efter att prins Daniel, 47, blivit krasslig tvingades kronprinsessan genomföra besöket i Västerbotten helt själv.

[/caption]

Det är väl ingen chock direkt men Allt om Kungligt kan meddela att kronprinsessan Victoria klarade det hela alldeles galant.

LÄS MER: Här bevisar prins Carl Philip att han är kung på racingbanan

Kronprinsessan Victoria fick representera ensam under sitt besök i Västerbotten.

Det blev en tidig start för den blivande statschefen som inledde besöket i Västerbotten med att hälsa på i en skola i Umeå. Kronprinsessan gav ett piggt och alert intryck – hon behövde inte ta något tidigt flyg från huvudstaden till den norrländska studentstaden som är känd för alla sina björkar.

Victoria hade nämligen haft förmånen att få sova över på residenset där den tidigare ministern för högre utbildning och forskning Helene Hellmark Knutsson, 51, huserar som landshövding.

Dagen till ära hade kronprinsessan dressat sig i en elegant och business-mässig kostym med ett vackert rutmönster. Till det bar hon högklackade boots som ju är så trendigt just nu.

LÄS MER: Därför saknades Sofia på kungafamiljens bankett

Kronprinsessan Victoria är dock van att utföra uppdrag på egen hand och var på ett strålande humör.
I vanlig ordning var kungligheten väldigt närvarande och det gick inte att ta miste på att hon verkligen brydde sig om skoleleverna som fick berätta om hur de upplevt tillvaron som distansstuderande under den ansträngande coronapandemin.

Trots prins Daniels sjukfrånvaro var kronprinsessan Victoria på ett strålande humör och maken hade inte drabbats av någon allvarlig åkomma.

Prinsen hade dock endast dragit på sig en lättare förkylning, skriver Svensk Damtidning.

LÄS MER: Chocken: Drottning Elizabeths dödsplan avslöjad

Här ser vi kronprinsessan Victoria, och Helene Hellmark Knutsson, landshövding i Västerbotten.

Men det är klart att Victoria blir lite orolig. Hennes älskade make dras ju dessvärre med en del hälsoproblem och inte blir det lättare av det faktum att han har en transplanterad njure.

Det var ett klokt beslut att han fick stanna hemma på Haga slott och kurera sig, inte minst av respekt för alla de personer som kronprinsessparet skulle möta under besöket i Västerbotten.

Efter det inledande besöket på skolan i Umeå väntade en lunch och därefter ett besök hos Stadsmissionen. Som bekant är ju kronprinsessan mycket engagerad i Stadsmissionens verksamhet i Stockholm och allt som oftast hjälper hon osjälviskt till och delar ut matpaket till de i vårt samhälle som inte är så lyckligt lottade.

LÄS MER: Prinsessan Dianas kusliga arv till prins Harry

Kronprinsessan Victoria skötte sig med bravur, trots att maken Daniel inte fanns vid hennes sida.

Under vistelsen i Umeå fick kronprinsessan även en genomgång och uppdatering av smittskyddet i Västerbotten som ju är en landsända som drabbats hårt av coronapandemin.

Efter besöket i Umeå bar det av en bit längre norrut då hon besökte batterifabriken Northvolt i Skellefteå och dessutom det helt nybyggda kulturhuset Sara.

Ännu en dag fylld av plikter var klar för kronprinsessan som sedan fick återvända hem till sin älskade make.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias härliga dag med vovven Rio
LÄS MER: Drotttning Margrethes oväntade samarbete med Netflix
LÄS MER: Mystiken kring Charlène och Alberts äktenskap förbryllar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter