Mystiken kring Charlène och Alberts äktenskap förbryllar

Znyheter

Mystiken tilltar.

Är det en långsam kunglig skilsmässa vi ser utspelas framför våra ögon?

Eller är det en mystisk sjukdom?

Det är inte helt lätt att bli klok på Charlène av Monaco.

[/caption]

Furstinnan Charlène av Monaco, 43, får sägas vara en ovanlig kunglighet. De välbyggda sydafrikanskan som föddes i dåvarande Rhodesia (numera Zimbabwe) har på något sätt alltid gått sina egna vägar sedan hon 2011 gifte sig med Albert av Monaco, 63.

[/caption]

Till att börja med är ju Charlène en gammal toppidrottare med OS-meriter i simning. Att vara elitidrottare i allmänhet och elitsimmare i synnerhet är på många sätt en obönhörlig tillvaro som tvingar fram stora och speciella egon hos sina utövare.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias härliga dag med vovven Rio

Charlène ser sällan lycklig ut på bilderna tillsammans med prins Albert.

Det fenomenet tycks ha drabbat Charlène som inte verkar trivas en minut med den inrutade tillvaron som kunglig med allt vad det innebär av ständiga uppoffringar. Som kunglig måste man förhålla sig till ett strikt hovprotokoll och samtidigt hela tiden vara tillgänglig inför en mängd människor och hela tiden le och vara servil.

Ända sedan dag ett har Charlène tett sig instängd i det lilla furstendömet. Just nu är hon dock allt annat än instängd, hon är fri på de afrikanska slätterna där hon är engagerad i ett djurvårdsprogram för noshörningar.

LÄS MER: Kungaparets svåra sorg efter nära vännens död

Efter lång tid besökte furt Albert äntligen hustrun Charlène i Sydafrika.
Den resliga och blonda furstinnan for till sitt älskade Sydafrika i akt och mening att stanna i landet en vecka – nu har det gått ett halvår. Väl på plats i sitt forna hemland drabbades hon av en svår och mystisk infektion.

Furstinnan Charlène sjukdom har tvingat henne att stanna i landet då en efterhängsen bihåleinflammation inte gör att hon kan flyga.

– Det är fruktansvärt, säger Charlene i en intervju med South Africa Radio 702, rapporterar Aftonbladet.

LÄS MER: Så kämpar kronprinsessan Mary för rätten till kärleken

De intensiva ryktena om problem i parets relation fortsätter dock.

Infektionen till trots så är det många som inte riktigt köpt den förklaringen. Och dessutom det märkliga faktum att det dröjde länge innan furst Albert och barnen for ner för att hälsa på Charlène i Sydafrika.

Familjen har trots allt vid tre tillfällen varit i Sydafrika för att hälsa på Charlène och nu finns det fina och nytagna bilder på furstinnans Instagram.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines tråkiga beslut om framtiden

Charlène fick äntligen även träffa sina barn.

Nu blir Charlène kvar i Sydafrika ytterligare en tid. I augusti genomgick hon en operation mot sina problem och då kom furst Albert och barnen ner för att finnas vid hennes sida när hon vaknade upp ur narkosen.

– Jag kan inte tvinga mig att bli frisk. Jag är tvungen att stanna i Sydafrika till slutet av oktober, säger Charlène.

LÄS MER: Efter skandalen: Han ersätter kungens sparkade kock

Vi hoppas att Charlène och Albert trots allt är riktigt lyckliga i sitt äktenskap.

Nu återstår att se om hon någonsin återvänder till det lilla furstendömet. Av bilderna att döma på hennes Instagramkonto verkar hon lyckligare än på länge.

Bli inte alltför förvånade om det trots allt blir någon form av separation mellan furst Albert och hans lite originella hustru.

LÄS MER: Sockersöta bilderna från prins Julians kungliga dop
LÄS MER: Prins Daniel får kritik efter omdiskuterat betongbygge
LÄS MER: Prinsessan BIrgittas nya beslut: går sin egen väg

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter