Victoria och Daniels vänner väntar barn igen

Kändisar

Babylycka!
Kungavännerna Caroline Neurath och Niclas Engsäll ska bli föräldrar igen.
– Det passade bra med en bebis till, säger Caroline.

[/caption]

Av: Johan Persson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-04-10

Det råder kunglig babylycka! Nyligen avslöjades det nämligen att kronprinsessan Victorias, 41, och prins Daniels, 45, vänner Carolina Neurath, 33, och Niclas Engsäll, 43, väntar sitt andra barn. Nyligen publicerade Carolina en bild på sin växande mage på Instagram med texten ”Tre månader kvar tills en lillasyster väntas” och flera kända vänner gratulerar till vad som komma skall, däribland influencern Anitha Clemence och tv-profilen Annika Jankell.

[/caption]

För Aftonbladet berättar Carolina om lyckan.

LÄS MER: Victorias märkliga babymiss

– Det blir kul med en till lilltjej i familjen. Vi är två föräldrar som båda har krävande jobb men nu tyckte vi ändå det passade bra med en till liten bebis.

Prins Daniel och Caroline Neurath på scenen under SM i UF-företagande.

Carolina och Niclas har sedan tidigare dottern Judith, 5, och Niclas har även barnen Diana och Ivar sedan äktenskapet med Andrea Brodin. Andrea är en av kronprinsessan Victorias bästa vänner och det var därför självklart för Victoria att tacka ja när hon fick frågan om att bli gudmor till Diana.

LÄS MER: Förbjuden kärlek i prins Carl Philips hus

Carolina och Niklas förlovade sig 2014 och gifte sig tre år därpå i Kverrestads kyrka utanför Tomelilla. Bland gästerna märktes celebriteter som Sigge Eklund, Martina Haag och Moa Gammel.

Carolina som syns i SVT:s ”Morgonstudion” har en framgångsrik karriär som författare och ekonomijournalist och har bland annat vunnit Guldspaden och Stora Journalistpriset.

LÄS MER: Eva O’Neills nya liv: vild och skild!
LÄS MER: Meghan kopierar prinsessan Madeleine med bebisen
LÄS MER: Carl Philips nya kärleksbevis för Sofia

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter