Victorias designer i jättebråk efter avklädda skandalbilder

Kungafamiljen

Han designar Victorias klänningar.
Men nu har kronprinsessans medarbetare hamnat i ett ordentligt blåsväder.
Skandalbilderna från Spanien blev droppen.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria, 46, befinner sig ständigt i rampljuset och måste se till att förnya sin garderob betydligt mer ofta än sina undersåtar.

[/caption]

I Victorias stall av en massa personal återfinns Tina Törnquist, 64, hennes kammarjungfru, barnflicka, stylist och välbehövliga alltiallo.

LÄS MER: Beskedet till Madeleine i Florida: Chris okända affär avslöjad

Kronprinsessan Victoria är en kvinna med fler klänningar än de allra flesta. Bild: Anders Wiklund/TT

Eleganta Tina Törnquist är känd för sin skarpsinniga professionalitet och även privat för sin underfundiga humor.

Hon har många spännande strängar på sin lyra, men framförallt är hon en oerhört duktig stylist och även kompis med en alldeles speciell designer som hon rekommenderat för Victoria.

Det rör sig om den legendariske dragshowartisten Christer Lindarw, 71, som blivit berömd i den kända gruppen After Dark.

Många minns också hans träffsäkra imitationer av drottning Silvia, 80, exempelvis 2017 då han på Öland framförde ett härligt nummer för kungafamiljen på Victorias födelsedag.

LÄS MER: Kungens mysiga resa utan Silvia – men vem är unga blondinen?

Vännerna Tina Törnquist och Christer Lindarw anländer till QX-galan 2024 på Circus i Stockholm. Bild: Jonas Ekströmer/TT
Christer Lindarw är inte bara en formidabel dragshowstjärna av yppersta klass. Han har även designat flera av Victorias vackra galaklänningar, bland annat två läckra kreationer hon bar när kungen. 77, firade sina 50 år på tronen ifjol.

Även den vackra klänningen som prinsessan Estelle, 12, glänste i under prins Christians 18-årsfest i Köpenhamn var signerad av Lindarw.

Men nu ser det ut som om den duktige designern har trampat i klaveret.

LÄS MER: Bild-Extra: Här är prinsessan Madeleines nya lyxvilla i Sverige

Christer Lindarw har designat flera av Victorias vackra klänningar. Bild: Christine Olsson/TT

Victorias designer har under de senaste dagarna varit på en härlig utlandsresa till spanska Gran Canaria där han bott på det kända gayhotellet Axel Beach Maspalomas.

Men efter en särskild incident har det nu blivit ett vilt ståhej.

– Plötsligt dök det upp två videos på hans Instastory där han filmat privatpersoner vid poolen. Vid flera tillfällen zoomar han in på specifika personer och över videon syns texten ”Öppet poolparty på hotellet idag. Tjockast vinner! JAG FLYR!!!!!!!!” rapporterar Svensk Dam.

LÄS MER: Skarpa varningen till prins Daniels föräldrar i Ockelbo

Vad kronprinsessan Victoria tycker om Christer Lindarws utspel återstår att se. Bild: Anders Wiklund/TT

Den så kallade ”tjockisattacken” på gayhotellet, som först uppmärksammad av Bloggbevakning, är inte uppskattad i vissa kretsar. Nu rasar kroppsaktivisten Karin Kajjan Andersson mot Christer Lindarws beteende.

– Visst fan sticker det extra i ögonen när det kommer från någon som man ändå tycker borde ha koll på vad det här med öppna hån och uttryckta äckelkänslor mot en utpekad grupp kan göra med människor, skriver hon på sin Instagram.

Christer Lindarw tar dock mediedrevet med ro.

– Jag har ingen kommentar till det, det är så löjligt och överdrivet. Folk har ingen humor, de som är tjocka själva har humor, men inte folk som tittade på dem. Jag har ingen kommentar till det där, jag lägger locket på, säger han till Expressen.

LÄS MER: Kungahusets åtgärder mot Chris O’Neill efter fylleskandalen
LÄS MER: Prinsessan skiljer sig – maken påkommen med yngre älskarinna
LÄS MER: Drottning Silvias kamp för Madeleine och barnen i Florida

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen