Victorias hemliga besök hemma hos svärmor Ewa

Znyheter

Ett kärt återseende.
Snart ska Victoria få återse sin älskade svärmor Ewa Westling.
Även prins Daniel följer med på resan.

[/caption]

Nu har äntligen hovets aktiviteter kommit igång igen. Kronprinsessparet var som bekant inte med vid regeringens öppnande på grund av coronan. Men nu blir det åka av.

[/caption]

På fredag reser Victoria och Daniel till Gävleborgs län för att genom deras stiftelse Gen Pep få lyfta fram frågan hur barn och unga mår.

LÄS MER: Kate i chock – efter makabert fynd i trädgården

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels höstaktiviteter är i full gång.

Här handlar det om att få barnen att röra på sig och att äta rätt vilket kan ha begränsats i och med covid-19. Kungligheterna startar med att möta 30 av länets nyckelpersoner.

På eftermiddagen bär det iväg till Sandviken för att se hur Fritidsbanken och Rapatac hjälper barnen i såväl skolarbetet som på deras fritid.

LÄS MER: Märtha Louises nya olycka – se dramatiska bilden

Ewa och Olle Westling är mycket omtyckta av kronprinsessan Victoria.
Denna resa kommer definitivt väcka många gamla fina minnen från barndomen för prins Daniel, 46. Det var just i Sandviken som han tog studenten på Hammargymnasiet.

Efter det gjorde han sin militärtjänst i Gävle vilket bara är några mil från uppväxtorten Ockelbo. Detta kommer att bli en riktig nostalgitripp.

Att prinsen är så nära sina uppväxtminnen och sina föräldrar innebär med stor sannolikhet att kronprinsessparet tar en liten sväng förbi Ockelbo.

LÄS MER: Victoria och Daniels tuffa vandring i fjällen

Även prinsessan Estelle älskar sin farmor. Här får Ewa Westling en jättekram av prinsessan.

Där på Smältvägen bor fortfarande hans föräldrar som säkert med glädje styr upp en välsmakande middag. Och det finns flera anledningar till att göra den lilla avstickaren.

En av dem är att Daniels mamma Ewa Westling nyligen har fyllt 76 år. Vad vore mera perfekt än att nu äntligen få fira födelsedagen med sonen och hans fru, kronprinsessan Victoria, 43.

LÄS MER: Kungens beslut: Prinsessan Sofia tar Madeleines plats
LÄS MER: Starka kritiken mot Victorias val – ”Inte okej!”
LÄS MER: Sofias hemliga gömställe – en oas i utlandet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter