Märtha Louises nya olycka – se dramatiska bilden!

Znyheter

Aj, aj, aj!
Märtha Louises tunga år fortsätter.
Nu tvingas prinsessan hoppa fram på kryckor.

[/caption]

Det har inte varit något lätt år för den norska prinsessan Märtha Louise, 48. Hennes ex-man Ari Behn tog på juldagen förra året sitt eget liv. Det är något som både hon och deras gemensamma barn tagit rejäl skada av. Efteråt blev hon attackerad av pressen angående om hur hon gått vidare med sin ”nya man”.

[/caption]

Märtha Louise har varit lite av en udda fågel i den norska kungafamiljen. Hon har kämpat under större delen av sitt liv med allt hon velat göra vilket inte alltid varit okej med kungahuset. Som pappas flicka har hon ändå lyckats få gå sin egen väg. Men ibland blir det bara för mycket för prinsessan.

LÄS MER: Victorias och Daniels tuffa vandring i fjällen

Prinsessan Märtha Louise har haft en mycket tuff tid och nu har hon till råga på allt skadat sig.

En begravning i slutet av förra året då hennes barns älskade far tog sitt eget liv har tagit hårt på prinsessan. Familjen har lidit samtidigt som Märtha Louises kärlek vuxit sig starkare till shamanen Durek Verrett, 45.

Det blev så starka känslor att hon i våras valde att trotsa rekommendationerna. Hon tog med sig sina barn och reste till USA där hennes nya älskare och själsvän fanns.

LÄS MER: Juan Carlos älskarinna om passionen och sveket

Under prins Sverre Magnus konfirmation hoppade Märtha Louise omkring på kryckor. Här med dottern Leah Isadora.
Beslutet var långt ifrån genomtänkt och prinsessan med barn hamnade i karantän efter. Lyckligtvis gick allt bra. Men sedan började hennes dotter Maud Angelica Behn, 17, må dåligt, tankarna om sin fars bortgång gjorde sig påminda.

Märtha Louises pappa, kung Harald, 83, och mamma, drottning Sonja, 83 har dock försökt göra allt för att bevara och föra familjen nära. Nu senast såg vi det i samband med havsutflykten till bland annat Lofoten som hela den norska kungafamiljen deltog i. Det var en uppslupen resa där en ny kunglig familjemedlem i form av en hund fick gå ombord. Det var hennes brors nya tillskott.

LÄS MER: Kungens beslut: prinsessan Sofia tar Madeleines plats

Märtha Louise hade precis kommit hem från sin semester i Lofoten med bland andra drottning Sonja och kronprinsessan Mette-Marit.

Det var en strålande glad Märtha Louise som med barnen mastade på. Men sedan hände något. För när Märtha Louises efteråt syntes på prins Sverre Magnus, 14, konfirmation med sin dotter Leah Isadoras, 15, gick hon på kryckor.

Den norska prinsessan ses mer eller mindre otursförföljd. Hennes styrka är dock att hon aldrig ger upp.

LÄS MER: Charlènes starka tecken – visar var hon står i krisen
LÄS MER: Prinsessan Sofias hemliga gömställe – en oas i utlandet
LÄS MER: Prins Harry och Meghans tuffa beslut om Archie

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter