Kungens beslut: Prinsessan Sofia tar Madeleines plats

Znyheter

Prinsessan Sofia tar över efter Madeleine.
När kungahusets höstaktiviteter drar igång lyser kronprinsessan Victorias lillasyster åter med sin frånvaro.

[/caption]

Det var länge sedan vi såg prinsessan Madeleine, 38, med sin familj i Sverige. Med den rådande pandemin lär det dröja innan hon korsar Atlanten. Längtan och omställningen har varit svår för henne. Men nu har kungen tagit sitt beslut inför hösten till förmån för prinsparet.

[/caption]

Kungafamiljen ska bland annat ut och resa runt om i landet:

– Med anledning av de påfrestningar som hela Sverige genomgår till följd av den pågående covid-19-pandemin besöker medlemmar i Kungafamiljen, på H.M. Konungens initiativ, Sveriges 21 län, skriver hovet i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Skarpa kritiken mot Victorias val – ”Inte okej!”

Prinsessan Madeleines uppdrag för det svenska kungahuset har i princip upphört.

Men det är inte det enda som ligger på agendan. Redan nästa vecka drar en mängd aktiviteter igång där såväl kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet är aktiva.

Prinsessan Sofias, 35, roll i det kungliga arbetet har fått en mer betydande roll. Hon hyllas även efter sitt tv-program som sändes i TV4 i torsdags, där hon ärligt och avslöjande talade om hur det var att gå från att vara en ”vanlig” tjej till att bli prinsessa.

LÄS MER: Prinsessan Sofias supersuccé – allt mer populär

Prinsessan Sofia tar allt mer plats i kungahuset och hyllas nu för sin flitighet och pliktkänsla.
På samma sätt som prins Daniel, 46 kom in i folkets hjärta har Sofia visat att hon är någon att räkna med i dessa sammanhang vilket är något nu kung Carl Gustaf, 74, tar med i sina beräkningar. Monarken har förmodligen också vid det här laget insett att prinsessan Madeleine inte längre är att räkna med – corona eller ej.

Prinsessan, som lever i soliga Florida, har gång på gång påvisat att hon vill ha en mera tillbakalutad tillvaro, precis som hennes man, Chris O’Neill, 46.

LÄS MER: Sofias hemliga gömställe – en oas i utlandet
LÄS MER: Chris O’Neills tråkiga besked – en kalldusch mitt i krisen
LÄS MER: Prins Charles grymma svek mot prinsessan Diana

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter