Avslöjande bilder: Så inreder Madeleine barnens rum

Kungafamiljen

Åh, vilka härliga barnrum.
Prinsessan Madeleine satsar verkligen allt på sina småttingar.
Barnen får leka som det anstår kungligheter.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 37, och Chris O’Neill, 45, har valt att prioritera familjelivet genom att bosätta sig i vackra Florida.

[/caption]

I USA får den unga familjen chansen att vara lite i fred och se till att ge prinsessorna Leonore, 5, och Adrienne, 1, och prins Nicolas, 4, en så vanlig barndom som möjligt.

LÄS MER: Drottning Elizabeths skarpa order till Harry och Meghan

En sån dröm. Så här lever prinsessan Madeleine och familjen i Miami.

Det är ett klokt beslut av Madeleine och Chris och prinsessan vet ju själv hur det är att växa upp i strålkastarljuset och känner att hon vill ge sina barn en mer skyddad uppväxt.

Numera är ju dessutom barnen inte längre formellt sett medlemmar av kungahuset så därför är det inte mer än rätt att de får en möjlighet att växa upp lite mer som ”vanliga” barn.

LÄS MER: Drottning Silvias fina stöd till Sofia under krisen

Det exklusiva huset omges av en stor grönskande trädgård.
Prinsessan Madeleine är ju som bekant djupt engagerad i Childhood Foundation och hennes känslor för våra allra minsta är sedan länge väl känt. Hon satsar på modersrollen fullt ut och då är det naturligt att hon inte kan representera så mycket.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine anklagas av besvikna svenskar

Yngsta prinsessan Adriennes rum har en Howard-fåtölj, en matta med stjärnor och mängder med gosedjur.

Självaste drottning Silvia, 76, har ju givit uttryck för ånger över att hon inte kunde spendera så mycket tid som hon önskade när barnen var små och Madeleine har dragit lärdom av sin vackra mor och ser till att prioritera familjelivet.

Familjen har precis flyttat ut från huset i Miami till en annan villa och nu har mäklarfirman lagt upp fina bilder från hemmet där familjen bodde sedan de flyttade till Miami 2018. Huset ligger i en så kallad gated community med stora grönområden på den privata tomten där barnen kan springa omkring.

LÄS MER: Efter olyckan: Här hoppar Estelle runt på kryckor

Prins Nicolas pojkrum går i traditionellt blått. Pappa Chris har köpt mycket leksaker till sonen.

Trädgården är på närmare 3 000 kvadratmeter (!) och här finns en rad exotiska fruktträd som är spännande för barnen. Prinsen och prinsessorna kunde enkelt vara med när mamma Madeleine plockade avokados och gjorde en smarrig guacamole-röra till de mumsiga fredags-tacosen.

Och medan barnen väntade på att maten skulle bli kunde de leka i sina respektive rum. Alla tre barnen har haft egna rum och prinsessornas är vackert färgkoordinerade i en behaglig rosa ton medan prins Nicolas går i blått som brukligt är.

LÄS MER: Ny skilsmässa chockar svenska kungafamiljen

Prinsessan Leonores rum är rosa och här finns också ett spännande lektält.

På bilderna ser man att barnen inte lider någon brist på vare sig gosedjur eller leksaker. Prins Nicolas verkar ha ärvt pappa Chris intresse för bilar och han har bland annat en fin trampbil som står parkerad mitt i rummet.

Sovrummen är praktiskt utformade med många garderober och i anslutning till varje rum ligger behagligt nog rejäla badrum som gör att de bestyren kan klaras av på ett smidigt sätt.

LÄS MER: Allt du behöver veta om prinsessan Leonore 

Under de soliga dagarna har familjen haft sköna dagar vid villans privata pool under palmerna.

Barnrummen är mycket fint inredda och vi är förvissade om att prinsessan också har sett till att inreda rummen i den nya villan på bästa sätt med tanke på barnen.

Kanske fick hon lite goda råd av bästa väninnan Louise ”Lussan” Thott, 37, som är dokumenterat duktig på just inredning.

LÄS MER: Victorias stylist lär ut de hemliga knepen
LÄS MER: Så ska drottning Margrethe firas med pompa och ståt
LÄS MER: Allt om prins Harrys och Meghans nya lyxliv i Kanada

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen