Avslöjat: Chris oberäkneliga beteende – nu har det hänt igen

Kungafamiljen

Ränderna går aldrig ur.
Nu har Chris O’Neill gjort det igen.
Hela kungafamiljen är medveten om saken.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2024-06-07

Chris O’Neill, 49, hade inget som helst emot att gifta sig  under ett tv-sänt bröllop med prinsessan Madeleine, 41 – en av landets mest kända kvinnor.

[/caption]

Men efter bröllopet skulle både hustrun och prinsessmaken förändras.

LÄS MER: Avslöjat: Victorias svårigheter i äktenskapet med prins Daniel

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine valde att lämna landet efter sitt bröllop. Bild: Anders Wiklund/TT

När kalaset var över fick prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill plötsligt för sig att man skulle vända kungahuset ryggen. Likt prins Harry, 39, och makan Meghan Markle, 42, valde man ett lyxliv utomlands.

Madeleine och Chris flyttade till Florida där familjen levt under solen i en palatsliknande jättevilla som man nyligen sålde för 75 miljoner kronor.

Nu är det tänkt att familjen så småningom ska flytta till Sverige för att bosätta sig i den lyxvåning kung Carl Gustaf, 78, låtit renovera åt dem för 12 miljoner kronor. Pengar som skattebetalarna fått punga ut med.

Ja, prinsessan Madeleine och hovet ville inte ens betala för diskmaskinen i köket.

LÄS MER: Stora oron för prinsessan Désirée: kungens syster spårlöst försvunnen

Hovet har meddelat att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill ska flytta till Sverige i sommar. Bild: Fredrik Sandberg/TT
Men trots att flytten till Sverige nu verkar nära fortsätter Madeleine och Chris att trilskas när det kommer till kungliga uppdrag.

Makarna var exempelvis inte med under det festliga nationaldagsfirandet i Stockholm.

– Chris vara eller icke vara på nationaldagen är aningen oberäkneligt och i år kommer varken han eller Madeleine att närvara på det stora firandet, rapporterar Svensk Dam och fortsätter:

– Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftade nyligen för Svensk Damtidning att Florida-familjen har fullt upp med sin flytt vill Sverige, vilket är en av orsakerna till att vi inte får se dem på nationaldagen.

LÄS MER: Sofia och Carl Philips härliga familjelycka: ”Det blir en flicka!”

I år kom de inte till nationaldagen. Den här bilden är från ifjol. Den är unik och en riktig snackis i mediekretsar. Chris O’Neill ler på bilden, det är ytterst ovanligt att det sker. Bild: Jessica Gow/TT

De olika ursäkterna från hovets informationsavdelning om varför Madeleine och Chris nästan aldrig dyker upp på kungafamiljens viktiga åtaganden börjar bli slitna.

Favoritursäkterna från informationschefen är att ”Chris måste jobba” eller att ”avståndet från USA är för långt”.

– Prinsessan Madeleine med familj är på väg att flytta hem, men de är inte hemma i Sverige förrän senare i sommar, säger Margareta Thorgren som inte vill precisera exakt när.

LÄS MER: Misstankarna stämde: Madeleine flyttar hem utan maken Chris
LÄS MER: Bild-Extra: Kungafamiljens festliga firande av nationaldagen
LÄS MER: Sofia trotsar Silvia ännu en gång – konsekvenser kan vänta

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen