Carl Philips starka kärlekslöfte till Sofia – redo att lämna allt

Kungafamiljen

Redo att ge upp sin prinstitel för kärleken.
Vidden av konflikten mellan prins Carl Philip och kungen var dramatisk.
Nu avslöjas det hemliga spelet bakom kulisserna.

[/caption]

Prins Carl Philip, 40, och hans hustru, prinsessan Sofia, 35, har kommit att utgöra en viktig del i kungahuset som föga hade kunnat anas.

[/caption]

Framför allt är det prinsessan Sofias entré i de kungliga kretsarna i kombination med prinsessan Madeleines, 37, frånvaro som har kommit att förändra spelplanen fullständigt.

LÄS MER: Så klarade Victoria och Daniel av den tuffa tiden

Prinsessan Sofia har fått prins Carl Philip att känna en inre trygghet.

Självaste kung Carl Gustaf, 73, uppges vara både nöjd och imponerad över vad hans svärdotter har åstadkommit i sitt ämbete sedan bröllopet 2015 med Carl Philip.

Förutom att Sofia klarar sina kungliga plikter på ett charmant sätt har hennes blotta närvaro kommit att bidra till en transformation av hennes make.

LÄS MER: Danska kungabarnens hemliga hus i Schweiz

Prins Carl Philip är numera en helt annan och en mer harmonisk person jämfört med då han var tillsammans med Emma Pernald, 40.

Tidigare gav prinsen ofta ett i det närmaste tafatt intryck och framför allt var Carl Philip ofta plågsamt blyg. Numera är han inte bara stilig, utan han är en riktig man som vågar ta för sig.

Nu avslöjas hur prins Carl Philip var beredd att offra allt för Sofia.
Självfallet kan det faktum att han blivit äldre och dessutom välsignats med två barn bidragit till en förändring av hans persona, men otaliga är de personer som vittnar om att det framför allt är Sofia som givit sin make en helt annan stabilitet och trygghet som person.

Prinsen vet numera att han älskas för den han är. Carl Philip har själv i intervjuer berört hans hustrus bidrag till hans personliga utveckling.

LÄS MER: Estelle och Oscars härliga glädjebesked vid nyår

På så sätt har prinsessan kommit att förstärka hovet ur två aspekter, dels med sin egen glimrande insats, dels med sin positiva inverkan på sin make vilket innebär att Carl Philip numera är en kraft att räkna med och en resurs att tillgå på ett helt annat sätt än tidigare. 

Alltid lika tjusiga och glada. Prinsparet gör succé när de elegant visar upp sig.

Men det var nära ögat att kungahuset blev av med Carl Philip och aldrig fick förmånen att hysa prinsessan Sofia i sina rullor.

Nu avslöjas i podcasten ”Svensk Dam Doku” att Carl Philip ställde ett ultimatum till sin far att om Sofia inte accepterades som hans framtida hustru skulle prinsen välja kärleken och avsäga sig prinstiteln.

LÄS MER: Sista samtalet och vädjan till Ari Behn innan självmordet

I hovkretsar fanns det initialt en stor skepticism gentemot Älvdalen-tjejen vars något profana bakgrund som glamourmodell och deltagare i sexsåpan ”Paradise Hotel” hölls emot henne.

Prinsessan Sofia har blivit en av de mest omtyckta medlemmarna i kungafamiljen.

Kungen var dock klok nog att acceptera Sofia och föga anade han nog då vilken lyckträff hans vackra svärdotter skulle bli.

LÄS MER: Nya uppgifterna om prinsessan Dianas dödskrasch

Kärleken inte bara segrade – kärleken visade sig vända allt till det bättre.

LÄS MER: Victorias stylist lär ut de hemliga knepen
LÄS MER: Dolda budskapet i drottning Elizabeths fina familjebild
LÄS MER: Modellprinsen Nikolai bryter upp – lämnar slottet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen