Därför avskyr prins Harry sin pappas fru Camilla

Znyheter

Oförsonliga känslor och massor av ilska.

Prins Harry tål verkligen inte Camilla Parker Bowles.

Den rödlätte kungligheten har aldrig uppskattat hertiginnan och det har blivit etter värre sedan han gifte sig med Meghan Markle.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2022-04-14

Prins Harrys, 37, aktier vid det brittiska hovet och hos den brittiska allmänheten är på en rekordlåg nivå. Sedan han flydde sina kungliga plikter och bosatte sig i Hollywood med sin amerikanska hustru Meghan Markle, 40, är det många som inte känner något annat än förakt gentemot honom.

[/caption]

Den rödlätte prinsen å sin sida hyser nästintill en avsky för sin styvmor Camilla Parker Bowles, 74.

LÄS MER: Kungaparets avgörande resa – imponerar med sin insats

Prins Harry har aldrig varit förtjust i prins Charles hustru Camilla Parker Bowles. Bild: TT

Det är hovexperten och författaren Tina Brown, 68, som hävdar att prinsen inte tål hertiginnan Camilla. Ända sedan första mötet med pappa prins Charles, 73, nya fru har det varit spänt mellan de bägge.

– Han kommer att ge sig på Charles och Camilla, säger Tina Brown om prinsens kommande bok till Telegraph, rapporterar Expressen.

En anledning till prins Harry animositet gentemot Camilla Parker Bowles är det faktum att hon var pappa Charles älskarinna samtidigt som han var gift med prinsens mamma, den framlidna prinsessan Diana.

LÄS MER: Prins Andrew kan ha lurats av fräcka pedofilmiljardären

Prins Harrys dåliga relation med Camilla ska ha börjat när han blev varse att hans far var otrogen med henne. Bild: TT
– Camillas långa romans med Charles skadade Harry redan som barn. Harry är oerhört lojal och beskyddande mot sin mor och hennes minne. Han uppskattade inte att Camilla svepte in till Charles och att pappan framställde henne som hans livs stora kärlek, säger en källa.

Det är inte bara prins Harry som har problem med Camilla Parker Bowles, även prins William, 39, är mindre förtjust i henne, uppger en av prins Harrys vänner.

– William och Harry har aldrig stått Camilla nära och så är det fortfarande, säger vännen till Mirror.

LÄS MER: Kungens svåger allvarligt skadad i skidolycka

Prins Charles relationen med sonen prins Harry är inte den bästa. Kanske är Camilla Parker Bowles en förklaring? Bild: TT

Det blev etter värre mellan prins Harry och hans styvmor efter att Meghan Markle kom in i hans liv. Till en början gick det faktiskt bra mellan Meghan och Camilla – de bägge gillar yoga och fina viner. Det dröjde emellertid inte länge förrän det skar sig.

Och när prins Harry och Meghan Markle flydde från sina plikter i kungahuset blev Camilla Parker Bowles rasande på amerikanskan.

– Jag tror inte att Camilla någonsin kommer att förlåta Meghan för vad hon har gjort mot prins Charles, säger en källa till Telegraph.

LÄS MER: Drottning Silvias kärleksfulla gest mot prinsessan Sofia
LÄS MER: Prins Joachims sanslösa förmögenhet – så rik är han
LÄS MER: Drottning Elizabeth berättar om sin tuffa sjukdom

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter