Drottning Elizabeth rustar för ny isolering

Znyheter

Drottning Elizabeth har senaste tiden varit isolerad från sin man.
Nu byter hon inriktning och väljer istället att vara med prins Philip.
Regenten säkrar kärleken.

[/caption]

Den andra vågen av pandemin skakar nu Storbritannien. Smittan sägs vara betydligt allvarligare än i våras. Nu väljer drottning Elizabeth, 94, att än en gång isolera sig med sin älskade man, prins Philip, 99.

[/caption]

I mars när de första tecknen kom om en pandemi valde drottningen att tillsammans med sin man åka till sitt slott, Windsor.

Samtidigt fick drottning även tampas med det faktum att hennes älskade barnbarn, prins Harry, 35, genom Megxit vakt att lämna kungahuset. Ja, många påfrestningar har den engelska drottningen fått tampas med under senare tid.

LÄS MER: Kungens kock tar timeout efter sexanklagelser

Drottning Elizabeth har haft en mycket tuff tid med en rad skandaler inom familjen.

Listan kan göras lång. Prins Charles, 71, skilsmässa och den landssorg hon inte såg komma efter prinsessan Dianas död. Prins Andrews, 60, skilsmässa med den spontana Fergie, 60, på gott och ont. Prins Andrews sammankopplades även med sin vän, den ökände Jeffrey Epstein, vilket fick drottningen att agera med kraft.

Efter en skandalartad tv-intervju befriade hon sonen från alla kungliga plikter och drog in hans skatte finansierade apanage. Nu betalar hon Andrew ur egen ficka.

Sedan kom Meghan Markle, 39. Drottningen har inte haft det lätt inom familjen. Men nu står hon inför något så mycket större. Hon må lyckas skydda familjen men pandemin har hittills ingen som lyckats övervinna.

LÄS MER: Victorias stora oro efter kungens tuffa beslut

Drottning Elizabeth tar ett nytt beslut om sin isolering under pandemin.
Prins Philip har under sin pension i huvudsak bott på Sandringham. Men drottningen kände sig manad att återvända till Windsor under hösten för att verka för det brittiska folket. Nu väljer hon att hämta hem sin man.

LÄS MER: Victoria och Daniels plötsliga coronabesked

Drottning Elizabeth och prins Philip har varit gifta sedan 1947.

Det är ett glädjande besked då de nästa lördag firar sin 73:e bröllopsdag. Drottningen reste i helgen till Sandringham som hon spenderade med sin man.

Nu går deras gemensamma flyttlass till Windsor. Det innebär att paret får fira högtiden tillsammans.

– Philip vill gärna tillbringa bröllopsdagen med drottningen, har en källa berättat för The Sun.

LÄS MER: Därför syns prinsessan Madeleine så lite

Den amerikanska presidenten John F. Kennedy med hustrun Jaqueline på middag i Buckingham Palace 1961 med drottning Elizabeth och prins Philip.

Detta blir även en möjlighet för personalen på Sandringham att få en välförtjänt paus och ladda inför julen. Restriktionerna för personalen har varit tuffa då de inte ha fått ha någon fysisk kontakt med någon utanför slottet.

Det är dock oklart om drottningen kommer att återvända till sitt vinterpalats, Sandringham i jul. Allt beror på vad som händer med pandemin.

Dessutom betalar hon underhåll och drift från sin egen plånbok.

LÄS MER: Ny bok avslöjar – prinsen fick kalla fötter innan vigseln
LÄS MER: Drottning Elizabeth kliver in i hetluften igen
LÄS MER: Prins Harrys chockbesked – återvänder till farmor

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter