Efter ett helt år: Första bilderna på Madeleine och Chris

Znyheter

Det har gått över 400 dagar sedan vi såg dem tillsammans.
Men nu har prinsessan Madeleine och maken lämnat hemmet för att gå på stan i Florida.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 38, och maken Chris O’Neill, 46, har inte synts till på över ett år. I och med coronakrisen har barnen fått hemundervisning och fått begränsa sig till den egna poolen på tomten.

[/caption]

Florida har varit extremt utsatt och hela områden har fått stängas ner. Det fanns planer att Madeleine skulle dyka upp på sin syster, kronprinsessan Victorias, 43, födelsedag. Men så blev det aldrig. Det blev första sommaren utan Solliden.

Prinsessans föräldrar har hon inte träffat sedan slutet av förra året.

LÄS MER: Victorias hemliga besök hemma hos svärmor Ewa

Prinsessan Madeleine bor med familjen i Florida där hon shoppar och umgås med barnen.

Klart att hon lider och just därför var det så skönt att äntligen få se familjen röra sig utanför hemmet i Florida.

Det första man ser på de nya bilderna, som publicerats i Svensk Damtidning, är att familjen givetvis följer Floridas hälsoregler där munskydd är obligatoriskt. Om man inte förhåller sig till det är det böter på minst 1000 kronor som gäller. Undantaget sägs vara hundar så vovven Teddy går fri.

LÄS MER: Juan Carlos älskarinna om passionen – och sveket

I och med coronakrisen har vi inte sett Madeleine och Chris på länge. Men nu visar de sig igen. Bilden ovan är från ett tidigare tillfälle.
Av den del av befolkningen som testats positivt i USA var en tiondel från Florida. Hos grannarna runt Madeleine i delstaten Florida har 11 000 avlidit. Sjukhusen börjar bli fulla. Trots det fick vi äntligen se Madeleine med familj röra sig ute i Miami-Dade County.

Familjen sågs äta en underbar lunch på den lyxiga restaurangen Sea Grill of Merrick Park. En restaurang som specialiserat sig på fisk och skaldjur. Höjdpunkten är att beställa in en pompano, som är en makrillfisk som beskrivs som ”Floridas stolthet”. Priset? Runt 400 kronor.

LÄS MER: Kungens beslut: Prinsessan Sofia tar Madeleines plats

Prinsessan Madeleine har valt att stanna i USA under coronakrisen.

Prinsessan drack mineralvatten och hennes man Chris festade loss på en grekisk öl. Hela familjen sågs njuta av tillvaron utanför sin villa. Vi hoppas att snart få se mera av familjen och såklart få möta Madeleine i Sverige igen.

LÄS MER: Victoria och Daniels tuffa vandring i fjällen
LÄS MER: Mette-Marit rörd till tårar under sonens konfirmation
LÄS MER: Kate i chock – efter makabert fynd i trädgården

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter