En ny podcaststjärna är född – Archie, 19 månader

Znyheter

Det ska börjas i tid.
Men med en skådespelare till mamma och en prins till pappa finns alla förutsättningar.
Nu blir kungliga babyn Archie podcaststjärna.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT | Publicerad: 2021-01-02

Den 15 december gick prins Harry, 36, och Meghan Markle, 39, ut med nyheten. Paret hade då skrivit kontrakt med den svenska musiksajten Spotify. Spotify har under senare tid tappat lyssnare och detta var ett steg i att vända den negativa trenden.

[/caption]

Den svenska streamingjätten ska producera mer podcasts och vad kan vara bättre dragplåster än Harry och Meghan.

När det tillkännagavs att deras nya bolag Archewell Audio fått kontraktet fick vi ett litet smakprov. Där hörde vi prins Harry och Meghan kärleksfullt kivas om vem som skulle börja presentera sig. Meghan vann och lät maken inleda med motiveringen om hans härliga, engelska dialekt.

LÄS MER: Prinsessan Beatrices chockplan – gifter om sig

Meghan och Harry bygger sitt eget imperium – och nu tar de hjälp av sonen Archie.

I den första riktiga podcasten, som sändes 29 december, har de redan kommit överens om ordningen att tala. Det visar sig att de fått ihop en hel kavalkad av toppnamn med allt ifrån kända artister, läs Elton John, 73, till stjärnkockar, poeter, författare och idrottsprofiler.

Paret leder programmet men mest får deras profilerade gäster uttala sig. Huvudpunkten i första halvan i programmet ligger fokus på det gångna året 2020.

LÄS MER: Drottningen väljer bort Harry och Meghan igen

Prins Harry och Meghan månar om sonen Archies privatliv – men de har inga problem med att lyfta fram honom i sina ekonomiska projekt.
Gästerna talar om de erfarenheter och situationer som uppstått under pandemin. Restaurangägare som varit nära bankrutt men ändå hjälpt till med de medel de haft. I bakgrunden ligger stämningsfull musik. Det hela är vackert och iscensatt, med en nästintill religiös känsla.

Andra halvan handlar om tilltron och önskan inför det nya året, 2021. Gästerna talar om ”en ny chans”, ”meningen med livet” och kärlek och initiativ”. Man talar om att ta hand om planeten, om ett år då ”världen vaknade”, människan kan göra allt om man vill, också vidare.

LÄS MER: Kronprinsessan Mary väljer att lyfta fram ensamheten

Bröllopet var början på slutet som Harry och Meghans liv i det engelska kungahuset. Många tror att bruden hade planerat allt i förväg.

Sussexparet kommer in i slutet och Meghan utbrister

– Amazing!!!

De tackar deltagarna och avslutar med en för paret viktig låt, ”This Little Light of Mine”. Det är deras favoritsång, samma låt som sjöngs när de skred ut ur kyrkan som ett gift par. Meghan utbrister i sändningen. ”love wins” och prins Harry svarar – ”love always wins”.

LÄS MER: Drottning Elizabeths jultal sågs över hela världen

Baby Archie är slående lik prins Harry som liten baby.

Crescendot kommer i slutet. Efter 32 minuter får vi höra Archie, 1 år. Mamma Meghan frågar om det var kul, efter att Harry visat mikrofonen Archie kan tala i.

– Kul, undrar Archie?.

Det är första ordet vi hört från honom i etern någonsin. Sedan hjälper föräldrarna honom på traven i en hälsning. Harry leder och säger ”happy”, Archie svarar ”happy”.

Meghan upprepar och båda föräldrarna säger ”new.” Archie följer efter och tillägger, ”new year”.

Hela podden känns som en liten amerikansk Askungesaga

LÄS MER: Prins Williams och Kates annorlunda julfirande
LÄS MER: Mysteriet kring prins Harrys bostad i England
LÄS MER: Prinsessan Madeleine säger blankt nej till TV4

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter