Harry och Meghan återförenade med drottningen i England

Znyheter

Ett överraskande besök.

Prins Harry och Meghan Markle har återvänt till England.

Paret har träffat drottning Elizabeth.

[/caption]

Det är första gången sedan flykten från plikterna för två år sedan som prins Harry, 37, och Meghan Markle, 40, återvänder tillsammans till Storbritannien. Paret har tidigare talat om att de inte ”vågar” åka hem av ”säkerhetsskäl”.

[/caption]

För Meghan Markle är det första gången på två år som hon får träffa prins Charles, 73, och drottning Elizabeth, 95.

LÄS MER: Kungaparets härliga påsksemester

Prins Harry och Meghan Markle har återvänt till England. Bild: TT

Prins Harry har varit hemma vid två tillfällen, dels när prins Philip begravdes, dels när prinsen avtäckte en staty av sin framlidna mor, prinsessan Diana.

Kungligheten har kritiserats hårt för sitt prat om att parets säkerhet inte kan garanteras i Storbritannien. I och med att de avsagt sig sina kungliga plikter har inte paret rätt till något statligt finansierat personskydd.

Harry och Meghan överraskade genom att återvända till England innan det var dags för Nederländerna. De har redan träffat både prins Charles och drottning Elizabeth som de besökte på Windsor Castle, rapporterar Daily Mail, skriver Expressen.

LÄS MER: Prinsessan Christinas bländade comeback i det offentliga

Här syns prins Harry och Meghan under Invictus Game i Nederländerna. Bild: TT
Dessvärre ter det sig som att drottning Elizabeth inte får träffa sina barnbarns, barn. Det verkar som att Harry och Meghan har lämnat lilla barnen Lilibet, 10 månader, och Archie, 2, hemma i Kalifornien.

Under besöket i Europa har även prins Harry och Meghan invigt de så kallade Invictus-spelen i Nederländerna, ett evenemang för paraatleter där militärveteraner tävlar i olika sporter. Prins Harry är beskyddare av spelen och mycket engagerad i frågor som rör soldaters väl och ve. Han är ju själv ex-militär.

I samband med att han flyttade till USA blev dock prinsen av med alla sina militära titlar, något som uppges gräma honom.

LÄS MER: Kungens svåger allvarligt skadad i skidolycka
LÄS MER: Prinsessan Estelles nya bild väcker reaktioner
LÄS MER: Drottning Elizabeth berättar om sin tuffa sjukdom

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter