Prinsessan Estelles nya bild väcker reaktioner

Kungafamiljen

Bilden av en blivande drottning.

Prinsessan Estelle är redo.

Nu kommer nya bilder på den unga kungligheten och det är tydligt vilka signaler hovet vill skicka.

[/caption]

Kungahuset har redesignat sin sajt och lagt upp flera nya bilder på kungligheterna. Den nya sajten är riktigt sobert och elegant och flera it-expert som Allt om Kungligt talat med hyllar den.

[/caption]

– Ärligt talat så tycker jag det är uppenbart att de har inspirerats av er på Allt om Kungligt, det är samma manér och formspråk och till med typsnittet påminner om ert. Det är väl den finaste komplimang man kan få att någon imiterar en, ni borde vara stolta säger en formgivare på ett av Sveriges större webdesign-företag.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias härliga uppdrag i Norrtälje

Titta så fint kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och kungen poserar på deras nya bild. Bild: Kungahuset/Linda Broström

Kungahusets nya sajt känns både modern och ändamålsenlig, graden av professionalitet imponerar. Sannolikt är det informationschefen Margareta Thorgren som har drivit igenom förändringen i ett led att modernisera kungahuset.

Det är generöst med nya bilder på medlemmarna i kungahuset och det är uppenbart att man strävar efter en mer uppdaterad känsla för besökarna.

LÄS MER: Prins Joachims sanslösa förmögenhet – så rik är han

Hovets hemsida har fått en ny look och så här elegant presenteras medlemmarna i kungahuset. Bild: Kungahuset/Linda Broström
En av de finare bilderna är på prinsessan Estelle, 10. Hon är verkligen drottninglik på de nya bilderna. Den unga prinsessan står mellan mamma, kronprinsessan Victoria, 44, och pappa, kung Carl Gustaf, 75.

För första gången får vi se prinsessan Estelle i långklänning och redan nu kan man skönja hur elegant hon kommer te sig den dagen hon blir drottning av Sverige.

Kung Carl Gustaf ser med rätta stolt ut när han står invid sina två efterföljare. Det är en stark bild som både påminner oss om den historiska kontinuiteten i vårt kungahus samtidigt som den blickar mot framtiden men kommande generationer som är redo att föra det stolta arvet vidare.

LÄS MER: Prins Oscars spännande födelsedag – se bilderna här

Prinsessan Estelle ser helt förtjusande ut på de nya bilderna. Bild: Kungahuset/Linda Broström

Prinsessan Estelles klänning är elegant chiffong-skuren och guldfärgad. Prinsessan Estelle bär även ett diadem som är lite smyckesinfattat, den påminner nästan om en tiara. Den kungliga tiaragränsen går dok vid 18 år fyllda, skriver Svensk Dam.

Hovets nysatsning är verkligen värd att uppmärksammas och ni finner den nya hemsidan här.

LÄS MER: Så blir Victoria och Daniels framtid – hovet berättar
LÄS MER: Sjuka Mette-Marit tvingades återvända till Norge
LÄS MER: Camillas brutala sågning av Meghan Markle

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen