Camillas brutala sågning av Meghan Markle

Znyheter

Ord och inga visor.

Hertiginnan av Cornwall, Camilla Parker Bowles, visar med all önskvärd tydlighet vad hon tycker om Meghan Markle.

Och det är inga smickrande omdömen den egoistiska amerikanskan erhåller.

[/caption]

På senare tid har Camilla Parker Bowles, 74, blivit alltmer populär bland de rojalistiska britterna. Trägen vinner heter det ju och hertiginnan har lyckats med konstycket att gå från föraktad för att hon ”stal” prins Charles, 73, från Diana till att bli en respekterad och uppskattad kunglighet.

[/caption]

Varken prins Charles eller hans Camilla är vidare förtjusta i svärdottern Meghan. Bild: TT

Nyligen kunde Allt om Kungligt rapportera att drottning Elizabeth, 95, uttryckligen påpekat att hon vill att Camilla Parker Bowles får titeln drottninggemål den dag det blir aktuellt.

LÄS MER: Drottning Elizabeths vacklande hälsa väcker oro

Meghan Markle är illa omtyckt i den brittiska kungafamiljen. Även prins William har uttryckt missnöje över prins Harrys fru. Bild: TT
Ytterligare ett bevis för den uppskattning som hertiginnan av Cornwall numera röner.

Det är värre ställt med Maghan Markle, 40. Det finns nog knappt ett en engelsman att uppbåda som har något gott att säga om den självupptagna och manipulativa amerikanskan.

Det var ju Meghan Markle som förmådde prins Harry, 37, att så gruvligt svika sina plikter och inte minst sin farmor och överge sina kungliga plikter och istället ägna sig åt något slags patetiskt kändisliv i Hollywood.

LÄS MER: Kronprins Haakons hisnande äventyr i norska Bergen

Hertiginnan Camilla ska ha kallat Meghan för ”flicksnärta”. Bild: TT

Camilla Parker Bowles insåg tidigt vad det är för skrot och korn i Meghan Markle. Den skarpsynta brittiskan har aldrig varit imponerad av b-skådisen.

– Camilla hänvisade till Meghan som ”den där flicksnärtan”, säger hovexperten Tom Bower till The Sun, rapporterar Expressen.

Varken prins Harry eller Meghan Markle har med ett ord kommenterat drottning Elizabeths utspel med att Camilla Parker Bowles en dag ska bli drottninggemål.

LÄS MER: Drottning Margrethes mardrömsbesked innan resan

Frågan är om prins Harry och Meghan någonsin kommer bli accepterade av det engelska kungahuset igen? Bild: TT

Parets tystnad är inget annat än en ren förolämpning, anser Tom Bower.
– Det här kan vara Meghans krigsförklaring. Det finns en uppfattning att hon aldrig har gillat Camilla och jag är övertygad om att de känslorna är besvarade. Camilla var misstänksam från första början mot äventyrerskan från Los Angeles. Hon hade svårt att tro att Meghan skulle offra sin karriär och självständighet för att i stället utföra sina kungliga plikter i tysthet, säger Tom Bower.

Det är dock ingen tvekan vem som kommer gå segrande ur striden mellan Meghan Markle och Camilla Parker Bowles. Amerikanskan är chanslös mot den plikttrogna och diskreta hertiginnan av Cornwall.

LÄS MER: Så blir Victoria och Daniels framtid – kungahuset berättar
LÄS MER: Kvinnan nära kronprinsessan Victoria hyllas av kungen
LÄS MER: Prinsessan Sofias nya besked om prins Julian

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter