Hemligheten om Meghan i nya boken chockar alla

Znyheter

Så är den äntligen ute – boken ”Finding Freedom”.
I den avslöjas en rad nya uppgifter om Meghan och hennes relation med prins Harry.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT | Publicerad: 2020-08-12

Nu är den äntligen här – den kanske mest spännande kungliga boken under hela året. ”Finding Freedom” är den första boken om Megxit och dess huvudpersoner.

[/caption]

Förväntningarna har varit stora och många undrade om ”Finding Freedom” skulle ge oss svaret på alla märkliga turer när prins Harry, 35, och Meghan, 38, gick i exil och lämnade den brittiska kronan åt sitt eget öde.

Kortfattat får vi veta att Meghan Markle blev mycket tight med Harrys far prins Charles, 71, då han fick äran att leda henne fram till altaret. Efter det kallade hon honom sin ”andra far”. Det här kommer som en chock för många, då det tidigare har uppgetts att de brittiska kungligheterna förvisso accepterat Meghan, men inte så mycket mer än så.

LÄS MER: Prins Carl Philips nya uppdrag väcker fråga om Sofia

I boken ”Finding Freedom” som precis har släppts avslöjas nya detaljer om Meghans relation med prins Harry.

Prins Charles tyckte direkt om Meghans energi.

– Prinsen av Wales har alltid varit förtjust i människor från underhålliningsindustrin, som Emma Thompson, som han har varit kompis med i flera år, berättar en källa.

I boken beskrivs det också att Meghan tycker om Charles hustru Camilla, 73, och hur Harrys hustru även har ett starkt band med drottning Elizabeth, 74. Den tidigare skådespelerskan var mycket angelägen om att lära sig allt om det kungliga livet.

LÄS MER: Enastående bröllopskavalkad i det engelska kungahuset

Meghan ser prins Charles som sin egen pappa.
Under 2018, inför sitt kommande bröllop med prins Harry, gick Meghan i kunglig skola och läraren var drottning Elizabeth själv. Meghan tilldelades även ett par pärl- och diamantörhängen av drottningen vid Chester 2018.

Det var ett bevis på drottningens tilltro till den blivande svärdottern. Självklart skulle det bli en annorlunda och svår anpassning för en amerikansk skådespelare att tillträda det brittiska kungahuset. Men drottning Elizabeth visade på stor förståelse och gav henne mycket hjälp.

LÄS MER: Prinsessan Dianans stora önskan kan äntligen bli sann

Prins Harrys och Meghans beslut att lämna England för ett nytt liv i USA skapade stora rubriker.

Författarna till ”Finding Freedom” Omid Scobie och Carolyn Durand avslöjar också att Meghan är känslosam och att tårarna flödade när Meghan sade farväl till nära medlemmar i hennes team.

En del kritik har riktats mot boken då Omid Scobie av många kallas för ”Meghans mun” då han är god vän med kungligheten som han träffade redan 2013.

LÄS MER: Mystiska beskedet om kronprinsessan Victoria
LÄS MER: Prinsessan Madeleine i chock – 
väninnan tog sitt liv
LÄS MER: Ex-kungen Juan Carlos flyr Spanien

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter