Kates viktiga uppdrag – rädda det brittiska kungahuset

Znyheter

Nu vilar framtiden på hennes axlar.

Förhoppningarna blir allt större på Kate Middleton.

Hertiginnan tros kunna återupprätta hedern för kungahuset efter alla skandaler med prins Andrew och prins Harry.

[/caption]

Snart väntar en rättegång i USA för prins Andrew, 61, som har åtalats civilrättsligt efter att ha anklagats för att ha våldtagit en blott 17-årig flicka. Skandalen är stor och prinsen har blivit av med alla sina militära hedersbetygelser och sina kungliga titlar.

[/caption]

Samtidigt som våldtäkts-skandalen plågar kungahuset fortsätter prins Harry, 37, att trilskas i USA. Nu senast har han hamnat i bråk med drottning Elizabeth, 95, kring sin personliga säkerhet.

LÄS MER: Prins Daniels plötsliga glädjebesked

Prins Andrew har fått hela sitt anseende förstört på grund av sitt samröre med den avlidna pedofilmiljardären Jeffrey Epstein.

Alla skandaler befläckar den brittiska monarkin och nu sätts ett stort hopp till att Kate Middleton, 40, ska kunna återupprätta hedern.

– Hertiginnan Kate är precis vad det brittiska kungahuset behöver efter prins Andrew-skandalen enligt prinsessan Dianas före detta stabschef Patrick Jephson.

– Kungahusets framtid vilar i hennes händer, säger han till Page Six.

LÄS MER: Lilla flickan klädde sig kungligt – fick brev av drottningen

Nu sätter kungahuset sitt hopp till Kate och hennes älskade make prins William.
Den tidigare stabschefen är inte den enda personen som är inne på samma spår. Författaren Bethan Holt delar bedömningen och talar om att prins William, 39, och Kate Middleton ska bli ”familjens globala stjärnor”.

Det är framförallt prins Andrews anklagelser om att han ska ha våldtagit den då 17-åriga Virginia Giuffre som ställer till det.

– Som prins Andrew-skandalen visar är monarkin i desperat behov av betryggande konventionella kungligheter, säger Patrick Jephson till Page Six i New York Post, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Prins Harry och Meghan visar upp dottern Lilibet

Prinsparets popularitet har bara stigit sedan alla skandaler exploderade i det brittiska kungahuset.

När hertiginnan Kate nyligen fyllde 40 år distribuerade det brittiska hovet tre nya fotografier på henne där hon bland annat bar pärl- och diamantörhängen som tillhörde prinsessan Diana.

– Det är ett genomtänkt beslut av Kate och William att fortsätta inkludera Diana i allt som handlar om att starta ett nytt kapitel för kungafamiljen. Det är väldigt smart av Kate att hålla hennes minne vid liv, säger Bethan Holt, författare till boken ”The Duchess of Cambridge: A Decade of Modern Royal Style”.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines nya kliv framåt i kungahuset
LÄS MER: Kronprinsessan Victorias stora oro för TV4:s nya projekt
LÄS MER: Prins Charles tuffa relation emd Harry skakar om

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter