Prins Harry och Meghan visar upp dottern Lilibet

Znyheter

En riktig sötnos.

Nu visar prins Harry och hans hustru Meghan Markle upp sin lilla dotter.
Den första bilden på Lilibet kom lagom till jul.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT, Instagram | Publicerad: 2021-12-31

Det har gått drygt sex månader sedan prins Harry, 37, och Meghan Markle, 40, fick sitt andra barn. Den 4 juni i år föddes Lilibet Diana Mountbatten-Windsor och nu visar mamma och pappa upp sin älskade lilla flicka.

[/caption]

Normalt sett brukar de brittiska kungligheterna var tämligen snabba med att visa upp sina nytillskott för undersåtarna – monarkins existens bygger ju trots allt till syvende och sist på att folket är redo att betala för den.

LÄS MER: Danske prins Felix nya liv – som affärsman

Prins Harry och Meghan väntade länge med att visa upp sitt andra barn.

Nu är ju som bekant inte prins Harry och Meghan Markle några vanliga kungligheter. Paret försöker snarast bli något slags Hollywoodcelebriteter och sedan flykten från Storbritannien gör paret lite vad som passar dem och vad som faller dem in.

Därför har det dröjt ett helt halvår innan vi får se första bilden på deras dotter. Det är i samband med familjens julkort som vi äntligen får se Lilibet och självfallet är storebror Archie, 2, med på bilden.

– I år, 2021, välkomnade vi vår dotter, Lilibet, till världen. Archie gjorde oss till en ”Mama” och en ”Papa”, och Lili gjorde oss till en familj, skriver prinsparet, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Meghan Markle kan fälla prins Andrew i domstol

På Instagram väljer nu den kungliga familjen att visa upp dottern Lilibet för första gången.
De är fotografen Alexi Lubomiski, 46, som tagit bilden där prins Harry är barfota och har slitna jeans, som om han vore Brad Pitt, 58, eller någon annan filmstjärna.

Lilibet är döpt efter drottning Elizabeths, 95, smeknamn. Det måste dock kännas som en något tveksam ära för drottningen att det svekfulla paret väljer att döpa sin dotter efter det smeknamn som bara framlidne prins Philip fick använda.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines nya kliv framåt i kungahuset

Prins Harrys och Meghans popularitet har dalat kraftigt i Storbritannien sedan de lämnade kungahuset.

Prins Harry har ju svikit sin farmor å det gruvligaste och det kan tyckas vara något magstarkt att därefter döpa sin dotter efter drottningen.

LÄS MER: Drottning Silvias härliga födelsedag – fyller 78 år
LÄS MER: Prinsessan Estelle och Oscars fina julhälsning
LÄS MER: Prins Charles tuffa relation med Harry skakar om

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter