Kronprinsessan Victorias snygga comeback – stilknepet hänför

Kungafamiljen

Hon är klok som en bok.

Ingen detalj är för oviktig för vår vackra kronprinsessa.

Victoria vet precis vad hon gör – nu imponerar hon återigen med sin stilkänsla.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-08-23

Kronprinsessan Victoria, 46, är inte bara omåttligt populär. Den vackra kungligheten är även beundrad för sin vackra och smarta klädstil.

[/caption]

Det är mer än en gång som Victoria imponerat med sitt mod att våga bära lite ”billigare” plagg. Vi minns alla hennes flotta, citrongula kreation som hon bar på Polarprisgalan.

LÄS MER: Prins Daniels lyxiga köp avslöjar hans hemliga hobby

Kronprinsessan Victoria delar ut Stockholm Junior Water Prize 2023 till Naomi Park, USA, för hennes forskning om avlägsnande av koldioxid och oljeprodukter från havet. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Klänningen kom från H&M och kostade strax över 3 000 kronor – ändå var det Victoria som vann allas hjärtan med sin anslående klänning.

I sammanhanget måste vi nämna kronprinsessan Victorias stylist; Tina Törnquist, 63. Hon är behjälplig när det kommer till kunglighetens kreationer.

Tina är faktiskt att betrakta som hjärnan bakom kronprinsessan Victorias lyckade stil. Hon, om någon, vet hur man får till en glammig look när det vankas fest och samtidigt är hon alltid nog med att inte ”överklä” kronprinsessan.

LÄS MER: Nya privata kärleksbilden på Victoria och Daniel

Kronprinsessan Victoria riktigt strålade i sin eleganta klänning från H&M. Bild: Jonas Ekströmer/TT
Victoria måste känna sig bekväm och avslappnad i det hon bär – allas blickar riktas mot kronprinsessan och då går det inte att ta ut svängarna på ett sätt som gör att kungligheten inte är fullständigt tillfreds med det hon iklätt sig.

I januari förra året förärades Tina Törnquist titeln som kammarjungfru. Ytterst välförtjänt inte minst med tanke på att hon under tretton års tid bidragit med hundratals olika outfits och ett oändligt antal skor till Victoria.

Nyligen var kronprinsessan Victoria tillbaka på jobbet och hon satte färgen direkt. I samband att hon delade ut Stockholm junior water prize – var Victoria vacker i blått.

LÄS MER: Raseriet mor Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”

Kronprinsessan Victoria är tillbaka på jobbet efter sin härliga sommarsemester. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Pristagarna har engagerat sig i vattenfrågor – ett ämne som ligger Victoria varmt om hjärtat – och därmed har ungdomarna kvalificerat sig till en plats i Sveriges Unga Forskningslandslag.

Att kronprinsessan bär blått när hon delar ut Stockholm water prize är gängse och den senaste ceremonin utgjorde inget undantag. Det strålade ovanligt mycket om Victoria i samband med prisutdelningen.

LÄS MER: Estelle och Oscar börjar skolan – se Victorias fina bilder här

För vår alltid så sprillans glada kronprinsessan Victoria blev prisutdelningen en fin händelse. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Kronprinsessan kombinerade ett festligt se-på-mig-plagg i lyxigare material som hon blandade upp med enklare material och design.

Victoria bar en anslående kjol från H&M:s conscious collection och en svart topp från Valentino. På fötterna lyxade hon till det med skor från Saint Laurent, skriver Damernas Värld.

LÄS MER: Kungen indragen i våldtäktsbråk med Silvias nära vän
LÄS MER: Stora oron för Madeleines äktenskap med Chris: ”Iskyla”
LÄS MER: Första bilderna på solbrända drottning Silvia efter semestern

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen