Kungafamiljen överraskar med historisk familjebild

Znyheter

Kan det bli vackrare?

Nu överraskar kungafamiljen med en ny fantastisk bild.

Bilden är historisk och mycket vackert komponerad.

[/caption]

Till och med den mest hårdhudade republikan måste smälta inför kungafamiljens härliga sommarhälsning från ett fagert Solliden på Öland.

[/caption]

Kung Carl Gustaf, 75, har lyckats samla hela kungafamiljen med alla barn och barnbarn på plats. Det har inte skett på över två år och sedan dess har ju även den bedårande lille prins Julian anslutit till familjen.

LÄS MER: Mette-Marits kärleksfulla gest på Haakons födelsedag

Kronprinsessfamiljen är samlade med övriga familjen på Solliden.

Bilden andas harmoni och är kongenialt komponerad med familjemedlemmarna samlade kring en vacker hästskrinda vilket bidrar till att både de lite äldre och den nya och kommande generationen lyfts fram samtidigt.

Extra härligt är självfallet det faktum att vovvarna Brandie, som tillhör vår monark, och kronprinsessan Victorias, 44, lilla hund Rio är på plats för att förevigas.

Dessutom är alla verkligen glada och avspända på bilden. Annars är det lätt hänt när så många personer ska fotografers samtidigt att någon för en lite ful grimas eller blundar av misstag – så icke här – alla visar sin bästa sida och det är en hänförande bild som kungahuset distribuerar.

LÄS MER: Så blir prins Julians dop – alla detaljerna är klara 

I år har vi fått se överraskande mycket bilder av kungafamiljen på Öland.




Bilden kan sägas vara ett startskott för något nytt, den andas optimism och framtidstro efter den hårda tid som vi alla och inte minst kungafamiljen har gått igenom under den förhatliga coronapandemin.

Det går inte att komma ifrån att det trots allt är extra glädjande att prinsessan Madeleine, 39, och hennes fina familj är på plats. Chris O’Neill, 47, och hans hustru har ju levt isolerade och avstänga från yttervärlden i hemmet i Pinecrest utanför Miami i Florida.

Prinsessan har själv berättat om den svåra corona-situationen i USA i allmänhet och i Florida i synnerhet och man har bland annat tvingats till hemundervisning av barnen när det har rått en så kallad ”lockdown”.

LÄS MER: Prins Harrys fräcka lögn avslöjad av Meghan

En av sommarens absoluta höjdpunkter var när prinsessan Estelle rockade loss och dansade framför mamma Victoria.

Det råder ingen tvekan om att kungen är innerligt glad över att få ha hela sin härliga familj på plats och vi undersåtar får bara vara glada över att vi är välsignade med en sådan fin kungafamilj.

LÄS MER: Hemligheten bakom drottning Silvias härliga sommarlycka
LÄS MER: Bild-Extra: Här rockar Estelle loss framför mamma Victoria
LÄS MER: Drottning Margrethes hemliga överraskning för danskarna

[/caption]



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *



Senaste nyheter

Mer om Znyheter