Prins Harrys fräcka lögn avslöjad av Meghan

Znyheter

Ett ofrivilligt avslöjande av ännu en lögn.

Meghan Markle har oförskylt avslöjat sin make prins Harry som en lögnare.

Kungligheterna fortsätter att trassla till det för sig.

[/caption]

Prins Harry, 36, är på god väg att helt isolera sig från den brittiska kungafamiljen efter den omskrivna Megxit-skandalen som skakade monarkin.

[/caption]

Nyligen kunde Allt om Kungligt rapportera om den rödlätte prinsens senaste projekt – en självbiografi där han avser att ”berätta allt” och även ge sin syn på vad som egentligen hände när han så svekfullt valde att lämna de brittiska öarna för att tillsammans med sin amerikanska hustru söka lyckan i Hollywood, som om han vore en simpel kändis.

LÄS MER: Hemligheten bakom drottning Silvias härliga sommarlycka

Prins Harry och Meghan söker lyckan i Hollywood där de bor ståndsmässigt i en jättelik lyxvila.

– Den kungliga familjen uppges enligt initierade källor vara rejält trötta på den bortskämde prinsen och självbiografin kan bli ”spiken i kistan” för relationen mellan Harry och familjen, som en hovkälla säger till den brittiska tidningen The Sun.

Prins Harry har fått drygt 200 miljoner kronor i förskott för boken, pengar som enligt kungligheten ska gå till välgörenhet – men låt er icke luras och bli inte förvånade om han lyckas dribbla med ersättningen och stoppa en hel del i egen ficka.

Prins Harry går nämligen inte att lita på – det blir dessvärre alltmer uppenbart.

LÄS MER: Prins Harry avslöjar sanningen om Meghan i ny bok

Prins Harry och Meghan under parets skandalintervju i amerikansk tv.
Nu avslöjas nämligen att Meghan Markles nya Netflix-serie har varit under planering i flera år – tvärtemot vad prins Harry har påstått tidigare.

Meghan Markles är producent för den animerade tv-serien ”Pearl” för Netflix, viket Allt om Kungligt har skrivit om.

Nu framkommer att Meghan har fört detaljerade diskussioner med Netflix i tre år, ett avslöjande som går stick i stäv med vad prins Harry tidigare påstått.

LÄS MER: Bild-Extra: Här rockar Estelle loss framför mamma Victoria

Det är Meghan som nu avslöjar att planerna på samarbetet med Netflix pågick i flera år. Tvärtemot vad prins Harry tidigare uppgett. 

Under den famösa intervjun med Oprah Winfrey, 67, hävdade prins Harry:

– Överenskommelserna med Netflix och Spotify… de var aldrig en del av planen. Vi hade ingen plan. Det föreslogs av någon annan när min familj bokstavligen hade stängt av mig finansiellt och jag var tvungen att ha råd med säkerhet för oss, sa prins Harry till den amerikanska tv-drottningen i den tillrättalagda ”intervjun”, rapporterar Expressen.

Om uppgifterna att Meghan Markle i tre år diskuterat samarbetet med Netflix stämmer innebär det att prins Harry suttit och ljugit inför miljontals tv-tittare – dessvärre blir man inte överraskad.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias fantastiska sommarlycka med barnen
LÄS MER: Efter krisen: Madeleines fina återförening med Chris
LÄS MER: Prins William rasande efter de hemska påhoppen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter