Prins Harry avslöjar sanningen om Meghan i ny bok

Znyheter

Det vara bara det som saknades.

Nu har prins Harry återigen svikit sin farmor, drottning Elizabeth.

Den rödlätte kungligheten släpper en självbiografi – det brittiska hovet informerades aldrig.

[/caption]

Det är ingen ände på svekfullheterna och pinsamheterna som prins Harry, 36, ägnar sig åt – det ter sig dessvärre som att den brittiske kungligheten har tappat alla koncepter överhuvudtaget.

[/caption]

Nu rapporteras att prins Harry avser att släppa en självbiografi nästa år och i linje med hans tidigare agerande har han inte frågat drottning Elizabeth, 95, om varken råd eller lov.

LÄS MER: Kungens semester avbruten efter dödsbeskeden

Prins Harry har orsakat en rad skandaler i det brittiska kungahuset och drottning Elizabeth har inte varit road.

Vi kan räkna med en hel del sprängstoff i den kommande boken då prinsen påstår att boken ska innebära den ”definitiva redogörelsen” där han ska berätta sanningen om sig själv och hustrun Meghan Markle, 39.

Kungligheten har även lovat att han ska ge sin syn på hur det egentligen gick till när han och Meghan lämnade de brittiska öarna för att söka sin lycka i Los Angeles.

Prins Harry har redan påbörjat jobbet med boken och en stor del av författandet har skett i samband med isoleringen under coronapandemin.

LÄS MER: Meghan Markles nya uppdrag i Hollywood

Nu avslöjas det att prins Harry arbetar på en självbiografi.
Prinsens talesperson uppger att han inte kommer be det brittiska kungahuset om godkännande för innehållet i boken, enligt BBC, rapporterar Expressen. 

– Min önskan är att berätta min historia – höjderna och dalarna, misstagen och lärdomarna, skriver prins Harry i ett pressmeddelande.

Enligt den brittiska tabloiden The Sun har prinsen redan fått ett förskott på över 200 miljoner kronor från bokförlaget – det påstås att pengarna ska skänkas till välgörande ändamål.

LÄS MER: Prins George utsatt för hemskt näthat – kungafamiljen i chock

Meghan Markle och prins Harry lever nu sitt liv i Los Angeles, långt bort från det engelska hovet.

Vi får väl se hur det blir med den saken. Prins Harry och hans amerikanska hustru har ägnat sig åt pengatrixande tidigare.

Det påstods tillexempel att de inte fick något betalt för att göra den famösa intervjun med Oprah Winfrey, 67, men sedan framkom det att paret i själva verket hade gjort ett omfattande avtal med tv-drottningen som bland annat förband sig att marknadsföra hälsoprodukter som Meghan Markle håller på att lansera.

Bli inte förvånade om det finns en massa skumma uppgörelser i samband med prins Harrys självbiografi – tyvärr kan man inte ha nog låga förväntningar på honom längre efter det bottenlösa sveket han gjort sig skyldig till.

LÄS MER: Hemligheten bakom prinsessan Estelles fina klänning

Prins Harry informerade aldrig drottning Elizabeth om boken som uppges innehålla en mängd avslöjanden.

Boken förväntas komma ut i slutet av nästa år vilket innebär att den hårt prövade stackars drottningen måste vänta i ett- och ett halvt år på alstret som återigen riskerar att kasta mörka skuggor över den brittiska kungafamiljen.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias fantastiska sommarlycka med barnen
LÄS MER: Efter krisen: Madeleines fina återförening med Chris
LÄS MER: Prins William rasande efter de hemska påhoppen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter