Prinsparets fantastiska sommarlycka med barnen

Kungafamiljen

Åh, vilken härlig sommarlycka!

Äntligen får prinsparet vara lite lediga tillsammans och njuta.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia visar upp sin härliga gemenskap med barnen.

[/caption]

Prins Carl Philip, 42, och hans vackra hustru, prinsessan Sofia, 36, har haft en minst sagt hektisk tid.

[/caption]

De unga kungligheterna har gjort ett reellt och beundransvärt avtryck under coronapandemin. Prinsparet har verkligen tagit steget från ord till handling och åstadkommit en insats som rönt både beundran och berättigad respekt.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria mystiskt försvunnen på Solliden

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias popularitet bara ökar.

Vid det här laget är det vida känt att prinsessan Sofia ryckte in som volontär i vården. Dalkullan har arbetat på Sophiahemmet i Stockholm och hennes insats har uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt.

WHO:s generalsekreterare uppmärksammade prinsessan och påtalade att det är precis på det sättet som kungligheter ska hjälpa till i kampen mot det kinesiska dödsviruset.

Medier världen över från Washington till New Delhi har skrivit om prinsessan Sofias insats och frågan är om någon svensk kunglighet rönt lika mycket internationell uppskattning och beundran sedan salig Folke Bernadottes dagar.

LÄS MER: Efter krisen: Madeleines fina återförening med maken Chris

Prins Carl Philip och Sofia tog initiativ under coronakrisen. Något de hyllats för i bland annat internationella medier.
Medan prinsessan Sofia har slitit i vården har hennes filmstjärneliknande make gjort en prestation för att alla och envar i Sverige ska kunna leva sina liv tryggare.

Prins Carl Philip, som är major i reserven, har arbetat i en viktig stabsfunktion i Försvarsmakten och hans osjälviska agerande är en tydlig illustration över vilken fin son vårt kungapar har uppfostrat.

Det anslående vackra prinsparet är i sanning en prydnad för vårt kungahus och de visar att även icke direkta tronpretendenter kan göra skillnad. Deras exempel borde mana till eftertanke hos andra kunga- och furstehus i Europa.

LÄS MER: Sanningen om Meghan Markle – illa omtyckt direkt

På en ny och fin sommarbild visar prins Carl Philip och hans Sofia upp sina tre gulliga söner på Instagram.

Det är svårt att frigöra sig från tanken att prins Charles, 72, önskar att hans yngste son prins Harry, 36, och ännu mer dennes hustru, hertiginnan Meghan, 39, kunde låta sig inspireras av prinsparet från det kalla Norden.

Hade bara amerikanskan haft en gnutta av prinsessan Sofias klokskap, ambition och uppfostran i sig hade saker och ting kunnat se väldigt annorlunda ut i det brittiska kungahuset.

Nu har prinsparet en välförtjänst sommarledighet och inte minst passar man på att rå om det senaste lilla tillskottet i familjen; den bedårande lille prins Julian som snart fyller tre månader.

LÄS MER: Grevinnan Alexandra talar ut om sin skönhetsoperation

Prinsparet har nu en härlig semester där de bara kan rå om varandra.

Instagram får prinsparets följare ta del av den vackra familjens härliga sommarlycka. Man har slagit sig ner i en bekväm trädgårdssoffa och det strålar om alla och envar.

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prins Gabriel, 3, är somrigt klädda i ljusblåa kläder medan prins Alexander, 5, och prins Julian har en mer sandfärgad ton på sina respektive kreationer.

– En sommarhälsning från vår familj, skriver prinsparet till den härliga bilden.

Allt om Kungligt ber att få tillönska prinsparet och dess barn en riktigt härlig och välförtjänt sommarledighet.

LÄS MER: TV4-stjärnans grönskande möte med kungaparet på Solliden
LÄS MER: Allt om Victoria och Daniels nya lyxiga skärgårdsdröm
LÄS MER: Chockerande detaljerna om prinsessan Dianas död

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen